Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Haha
    jag tror( jag VET!) du gillar Pitten både med och utan Brad. Sorry, kan inte låta bli. Ja, jag erkänner, jag gillar oxå båda alternativen.

  • MuffinsTönt

    Måste fråga er om menscykel + kroppstemp. När är det som temp ska upp o ner? Min temp har legat på 37,0 nu i flera dagar. Först trodde jag att det e febern som kom tillbaka. Har ju varit sjuk med förkylning,halsont o feber i två veckor innan jul med några dagars paus och sen igen efter nyår tills nu. Idag är jag snorig. Det rinner inte men jag kan nysa fram en massa snor o hosta upp slem. och ligger på 37. MEN jag känner mig JÄTTEPIGG. Inte alls febrig som när jag hade 38(!).

    Min normala temp är runt 36. Den är som lägst 36,1 oxh högst (kanske) 36,5 i normal fall. Nu har jag ingen aning! Är det mens på gång som den kan höja så mkt. eller ngt annnat oplanerat!?!?!? *darrar*

  • MuffinsTönt

    Nenne o Anne
    Det är svårt för nån annan att säga ngt på rak arm om sånt här men tack för att ni berättade någorlunda om hur det bör gå till.

    När tar du tempen Nenne (och Anne, om du oxå kör me dt)?
    Stoppar du in termometern o mäter så fort du vaknar eller ligger du en kvart innan. Jag låg där 10-15min imorse innan jag kom på att jag skulle mäta. Då var den 37,3. Sen låg jag kvar hyfsat länge och under den tiden så mätte jag två ggr till. Då sjönk den ner till 37,1 och sist 37,0. Hmm...

    När du har som högst efter ägglosning, kan du känna efter om pannan är varm?

  • MuffinsTönt

    Jag mäter 3-4 ggr i veckan, dvs nästan varje dag i några veckor nu. Men tyvärr så kunde jag inte registrera mig hur mkt det gick upp så jag kan inte säga ngt. Men det kan va normalt att det ligger så hög som 37. Får avvakta några dagar till. jag ska ha min mens nu i helgen enligt min kalender men om jag har räknat rätt (snarare känt rätt) så ska jag inte ha förrän i mån eller tis. Tror jag har min ägglossning 2-3 dagar senare denna månad.

  • MuffinsTönt

    Haha, då får jag nog ha lite is i magen o fortsätta o mäta i några månader till. Nope, inte gravid just nu. Vi vill ägrna vänta några år till. Vi är väldigt noga med skydd så den chansen är liten. Det är min kompis som skrämer upp mig. Jag får vänta o se när mensen kommer. Om inte - DÅ kan jag börja bli hysterisk!

  • MuffinsTönt

    Är det nån som kollar på Let´s Dance? Guud va Magnus är HOT. Vilken snygg rumpvickningar den björnen kan göra. Ännu en anledning till grabben att hänga på gymmet. Vill ha en sån go rumpa o klämma på!

    Morgan är min favorit annars. Tänker på Tippen varje gång jag ser honom. Min allra favoritaste sommarprogram.

  • MuffinsTönt

    Vickan, håller tummarna för + tecken.

    Nenne
    idag sjönk den faktiskt ner till 36,8. Kommer idag eller imorrn då. Intressant det här!

  • MuffinsTönt

    Nu har jag sett Barnhemmet. Fy va hemsk! Tragisk historia med sorglig men bra slut. Nån som sett den?! På tisdag ska jag på förhandsvisning av Mammut. INGEN ANING om handlingen så det ska bli extra spännande. Luca Modysson är ju känd för sina filmer.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!