• Mrs Bottea
    Äldre 21 Mar 07:49
    27373 visningar
    29 svar
    29
    27373

    The vagina... långt o ledsamt

    Hej Stina25!

    Jobbigt med dina problem! Nu hoppas jag att underlivet läker snabbt efter ingreppet och att besvären med sprickan försvinner. Det låter ju som att det vore rimligt eftersom problemområdet nu är bortskuret. Tror inte du behöver vara rädd för att det ska bli stramt efterpå - vagina och vulva (utsidan) hos oss kvinnor är extremt töjbart och vävnaderna där nere läker ofta väldigt snabbt.

    Håller med tidigare inläggsskrivare att p-piller ofta tyvärr ger komplikationer i form av ömtåligare slemhinnor, mindre sexlust. Hade själv problem med det i alla år jag använde p-piller. Hade konstanta svampinfektioner och kände mig som en stamgäst på gynmottagningen. Inget hjälpte, förutom att helt sluta med p-pillrena.

    Det där med din ångest inför eventuella framtida besvär efter cellförändringar - du måste bara försöka sluta tänka/grubbla på hela saken. Läkarna har sagt att du haft 'rent' cellprov efter konisering(?) och då är det så. Ibland kan det komma nya cellförändringar men då kan man troligtvis göra om koniseringen.

    Håller tummarna för att du ska bli helt bra nu och kunna släppa tankarna på det här. Vet själv hur deppad man blir och hur mycket det påverkar psyket. Låter som du har en fin kille, så håll hårt i honom!

Svar på tråden The vagina... långt o ledsamt