• Angeli­kasen
    Äldre 10 Jan 21:08
    27470 visningar
    29 svar
    29
    27470

    The vagina... långt o ledsamt

    Jag tror inte att det är för att du inte älskar din partner som du inte har någon sexlust. Absolut inte. Jag hade vestibulit under flera år, och jag hade samma problem med sexlusten, och det spelade inte någon roll om jag var nyförälskad eller inte. Jag tror att du ska ta upp med din kurator om dessa problem, det är ju faktiskt hennes jobb att hjälpa dig med dina problem, och eftersom det är just dina problem, så bör ju du rimligtvis få avgöra vad som är viktigast just nu.
    Jag kan tyvärr inte ge dig några tips, bara många BAMSEKRAMAR.


    Stina25 skrev 2009-01-02 17:02:38 följande:
    Cltsp, vad avundsjuk jag blir! Gud så skönt för dig att vara av med det. Jag hade verkligen hoppats på att det skulle bli bättre för mig också men icke. Kanske om jag väntar lite till, slutade äta dem i somras. Santana6, jag har blivit penslad med ättika men det syndes inget. Jag är osäker på om jag vill göra operationen, tänk om det blir värre? Tänk om det förstörs nåt.. Att det blir stramt o svider, bränner. Kanske blir vestibulit. Eller att det blir nåt med nån nerv så att det börjar göra skitont. Egentligen skulle jag väl kunna leva med skiten men jag har ju ingen sexlsut. Jag känner verkligen ingen lust. Det är nog egentligen det jag blir deprimerad av. Mitt ex kände jag inte heller nån lust för men det berodde ju på att jag inte var kär i honom. Jag är livrädd att mina känslor svalnat för min nuvarande, fast det är inte så. Börjar känna att jag "ställer upp" för att jag känner mig så jäkla dålig annars. Men han pressar mig aldrig, snarare så att jag tar initativ. Har sex med penetration 1-2 ggr/månad, oralsex lite oftare. Jag älskar honom så mycket och vill dela resten av mitt liv med honom, jag vill verkligen inte va utan honom så varför har jag ingen lust??? Mitt ex ville jag knappt umgås med. Min älskling är ju så fin. Känner mig allmänt nere nu, en svacka som aldrig verkar ta slut. Pratar med en kurator men mest om andra saker. Alla tycker jag ska göra operationen. vad säger man på jobbet då?? Ska tydlige bara ta en dag men jag vill gärna va hemma en dag efter ifall att.. åhhh jag blir så himla ledsen. Varför är det bara jag som inte blir frisk där nere??? tack för stödet i alla fall, det känns bra :)
  • Angeli­kasen
    Äldre 13 Jan 22:29
    #18

    Ja, jag har blivit frisk nu, jag slutade helt enkelt med mina p-piller, många får det problemet när man äter p-piller, jag har inte fattat ännu än, men att det är så har jag fått med mig. Äter du p-piller kanske du skulle fundera på att byta preventivmedel.
    Det tog tid att hitta tillbaka men det viktigaste är att inte stressa med något och så är det jätteviktigt att din partner vekligen förstår din situation, och att du förklarar att det INTE är pga att du inte älskar honom. Jag hade som tur var en mycket förstående partner. Nåt annat som faktiskt var jätteviktigt var att jag var riktigt våt *rodnar* och att vi inte höll på för länge i början. Det går ju faktiskt att tillfredsställa varandra ändå, och som jag alltid har tyckt, hellre kvalitet än kvantitet, jag menar vad är det för mening att ligga och gnugga i evigheter om det ändå inte ger något


    EllaM skrev 2009-01-11 10:29:53 följande:
    Du har alltså blviit frisk nu? Och fått tillbaka din sexlust? Lider av samma problem själv. Hur gjorde du för att hitta tillbaka?
Svar på tråden The vagina... långt o ledsamt