Inlägg från: FruHögstadius |Visa alla inlägg
  • FruHögstadius

    Bröllop 2010 nr 5

    ja, vi hade vinter 20 feb. vi hade också feb först men gubben ville ha varmt sa han,

  • FruHögstadius

    god morgon, i natt har jag knappt sovit någonting alls, vet inte varför jag inte kunde somna och så väckte stojja mig för en halvtimme sedan och ville gå upp.

    den här veckan hoppas jag verkligen på svar på alla mina mail som jag skickade iväg
    ska nog skicka i väg några till om jag får tid, nu är det ju dax för skolan igen, efter en vecka ledigt.

  • FruHögstadius

    vi har inte haft någotsånt problem änn, min mamma har sakt att det är våran dag, bry er inte om vad NÅGON säger som ni inte håller med om. min mormor har frågat om typ hennes syskon får komma till kyrkan och det har vi sakt är okej, dit får vem som helst komma men till festen får bara de som blivit inbjudna komma, är man inte bjuden får man heller inget vigselprogram utan då får man komma dit och sitta långt bak, inte störa och sen gratta och åka hem.

    svårtatt förklara men ja
    håller just nu på med vårat festprogram, som en mall..hih, jätteroliga sånger.

  • FruHögstadius

    fick svar från cholkadhuset idag ang. våran tårta den skulle kosta 5600:- med frakt, 59:- biten. ska prata med gubben vad han tror , kanske hittar något konditori i närheten som kan fixa en liknande tårta..

  • FruHögstadius

    nej , det kändes lite väl tilltaget. just nu är jag riktigt putt på min tenta som jag nyss fick hem, några unka poäng från g, jag ger allvarligt talat snart upp...

  • FruHögstadius

    ja , jag skulle behöva göra myclet annat än att sitta här , men jag verkligen inte slita mig

    Just nu har jag nästan fått gubben riktigt intresserad av bröllopet , speciellt när det komemr till alla billiga alternativ som jaag hittar , hehe..

  • FruHögstadius

    ah, hittade dem, häftigt med belysning i tårtställningen
    ska kolla hos några bagerier åt andra hållet fånb oss, de är kanske billigre och det blir närmare att hämta, eller få den lev.

  • FruHögstadius

    god morgon flickor, hoppas ni har sovit gott
    idag ska jag gå igenom vad jag har här hemma som kan användas till bröllopet, skor har jag redan sett ut, men jag har massor med smycken som bara ligger.
    här faller snön tungt idag, jag som trodde att våren var påväg, men icke..

    Fru Indo- jag vet inte vad det kan vara för sida, men vi planerar att beställa till gubben från blacktie.se , sen finns det fracklagret.se och suitopia.se , finns säkert fler men de jag känner till på stuts.

  • FruHögstadius

    hej tjejer, har tittat igenom min garderob idag och hittat mina skor som jag ska ha på bröllopet och mina smycken. hehe, nu ska jag bara komma på något blått som jag skulle kunna tänka mig att ha på mig.

    Bilder på bloggen !

  • FruHögstadius

    hej tjejer, igår fick jag hem ett gratis exemplar av den stora festen och ett inspirationshäfte från panduro som min syster så snällt hämtade åt mig,. jag tror att det var i amelias bröllopstidning så fanns det en annons ganska långt bak, tog man med sig den fick man böckerna helt gratis ! , de var värda runt 150:- tillsammans.
    hade sett ganska många av inbjudningarna ochdukningarna men nu ser jag hur man gör den, finns massor av inspiration..

  • FruHögstadius

    menar du bröllopsresa? vi kommer att önska oss bidrag till den, och sen lägga ut lite själva, men det kommer itne bli i samband med bröllopet, kanske våren efter eller något i den stilen

  • FruHögstadius

    vi vet inte jag vill åka till så många olika ställen: Mexico, egypten, cypern, thailand, etc etc. Jag älskade egypten det var så vackert, trevliga människor, helt okej mat och underbart snorklingsvatten. men gubben blev sjuk när vi var där och vet itne om han vågar åka dit på bröllopsresa. Cypern var vi på nu i höstas, och de har också helt otroligt god mat, underbara vatten och härliga människor, dock ganska dyrt. Men det blir nog europa iallafall, men vi funderar på Thailand också. vi får se

  • FruHögstadius

    MissMijah: Jag skulle göra små vita buketter och ställa mella ljusstakarna. Inga överdrivet stora utan små,låga och sen ha de vita bladen utspritt på löparen

    annars tycker inte jag att man måste ha blommor på bordet,ni kan ju ananrs ha blommor på, ex. tårtbordet,presentbordet eller i ev. fönster.

  • FruHögstadius

    jag tänkte mig små fyrkantiga glasvaser som kanske är 10 cm höga och sen vita rosor i som man bara sticker ner i vasen, inte binder ihop. Du aksnke kan använda dig av 10-pack från typ maxi, sen har du liksom bara själva rosen över vaskansken , ska leta reda på en bra bild

  • FruHögstadius

    ikea tror jag har, annars kan du ju använda dig av lite störra glasburkar, typ sylt och dekorera med vanliga band. eller måla i någon passande färg.

  • FruHögstadius

    tycker inte vi behöver skriva upp oss. Det räcker med en ny underbar tråd tycker jag

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5