Inlägg från: FruHögstadius |Visa alla inlägg
  • FruHögstadius

    Bröllop 2010 nr 5

    god jul i efterskott.. nu har jag hittat hit. int mycke planerande nu i jul , men i morogn ska jag upp till husvagnen och resan dit är perfekt att få gubben lite mer engagerad hoppas ni alla har haft en toppen jul

  • FruHögstadius

    på julafton var det bara en månad kvar till bröllopsmässan längtar dit nu, vill ha inspiration och få gubben mer engagrad. hans föräldrar pratade med oss om bröllopet eftersom hans bror också ska gifta sig, och fråagde om vi inte skulle ta det ett år senare, efetrsom de skulle gifta sig i augusti och vi i septeber, men jag sa icke, visst de skämtade men iallafall, nu vill jag börja boka så det blir på allvar.

  • FruHögstadius

    ja alltså det käns ju lite mysko, de ska ju ha tur att vi inte gifter oss veckan efter varandra eller samma eftersom de gifter sig i polen och vi i sverige.. satt och tittade på min morbrors bröllop idag på film, fick lite idéer till våran fest, jag trodde att de hade värsta prydliga festen med sittande och så men nej nej, det var rena unddomsfesten där, jätteroligt att titta på

  • FruHögstadius

    jag vill ha det ganska spontant, men ändå skötsam, vill inte ha en massa fyllon som hånglar upp brudgummen ( som de gorde på videon jag såg), men jag tror att de vi har bjudit kan släppa loss och roa sig men ändå veta vart gränsen går och kanske ta hänsyn till oss, på vår dag. det slutade med på videon att brudens syster fick rycka in och rädda brudgummen från den äckliga damen..

  • FruHögstadius

    ursh vad jobbigt, jag beklagar verkligen, vet inte vad jag ska skriva.

    nu ska jag packa väskan så vi kan åka iväg i morgonbitti. hörs kanske på söndag..

  • FruHögstadius

    hej brudar och gubbar. Idag har jag testat min mammas brudklänning som hon hade på sog för ett par år sedan och jag blev riktigt fäst vid den. Jag vill bara ta bort puffärmarna på den och helst velat ha ett längre släp, men mormor sa att hon kan fixa bort ärmarna så den blir axelbandslös, måste tvätta den också eftersom min kära mor spillt rödvin på den.

    Men nu 6 kilo lättare kom jag i klänningen med nöd och näppe, men den kan bli lite kort, ska lägga ut någon bild på bloggen senare om bara min käre man vill hjälpa mig med det.

  • FruHögstadius

    min pappa har fått tag på 6 biljetter till ACDC,(göteborg tror jag) han är överlycklig..

    var hemma hos mina svärföräldrar också, satt och planerade lite bröllop, men inga spontana reaktioner okm hur jag har planerat, mer mmm ok, jaha , men det får duga.så länge iallafall

    vi har 45 000 som budget, och sen önskar vi oss resan i present, vi har inte börjat spara än, men lite småsaker köps in undertiden. planerar att börja plugga heltid till hösten och då har jag råd att lägga undan mer pengar.. har letat och hittat några slöjor också på tradera, är inne på en spanskslöja, en såndär JÄTTELåNG..så vi får se..

  • FruHögstadius

    ursh det är jobbigt när man vet att man sett något och inte kan hitta den igen, hoppas att du kommer in på rätt spår igen. Mitt internet verkar vara lite stört, sidorna laddar itne som det ska så allt tar extra lång tid superjobbigt, ska överlämna datorn till min blivande ett tag nu så ska fortsätta planera i tidnignarna , ska ta bilder på mina planerade brudskor också..

  • FruHögstadius

    vad roligt, ingen som ska till allt om bröllops mässa i stockholm den 24 januari, då ska jag och gubben dit och få inspiration. har hittat massor med snygga dukningar idag som jag ska dela med mig av någon dag, lägger ut dem på bloggen så håll utkik.
    Men i morgon kallar jobbet så vi får se när jag har tid

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5