Inlägg från: paradisfågel |Visa alla inlägg
  • paradisfågel

    Bröllop 2010 nr 5

    Wow, ni har hunnit skriva en hel del! Ska försöka läsa ikapp sen.. Ville bara säga att nu har jag lagt in bild på kuverten (som även sambon tyckte de va bra att ja köpt!!) och på ett placeringskort ja gjorde lite hastigt innan idag..


  • paradisfågel

    JL2B, va kul! Grattis!


    Diz, han spelar inte i något lag längre, tidigare har han spelat i Falu Copperheads.. Tror de e ett par år sedan han slutade.. Numer blir de väl mest att han o de andra grabbarna går ut o kastar några kast på gräsplätten utanför lägenheten..


     


  • paradisfågel

    Morrn mina vänner


    Igår va min sambo och en av våra kompisar jätteduktiga och möblerade om i lägenheten. Det blev jättefint! Men vi kommer nog att möblera tillbaka det igen.. Som det blev nu så har vi tre fönster istället för ett där vi sover.. Vi satte upp skynken för fönstrena när vi skulle sova. Dock är lamporna från byggnaden bredvid så pass starka så de lyste igenom rätt klart. Vi räknade imorse på vad de skulle kosta att köpa persienner och sätta dit - men det skulle kosta en del tillsammans med kablar och förlängningssladdar.


    Humlan, tråkigt att ni måste vara ifrån varandra!


     


  • paradisfågel

    Rosesarered, ahh okay.. Själv har jag tenta imorgon.. Och en på fredag..


    Pandis, ibland är de skönt att bara ta de lugnt också Hoppas ni också får en trevlig dag!


    Kram på er alla!


  • paradisfågel

    Berglinlindström, vi kommer nog inte att bry oss om traditionell bordsplacering.. Vi kommer nog att omge oss med våra kära vänner och lägga fokus på att våra gäster får sitta bredvid sådana som vi tror de kommer kunna komma bra överens med..


  • paradisfågel

    Va skönt att han kunde hjälpa till att komma på hur ni ska göra!


    Våra inbjudningar måste vara A5 för att gå ner i kuverten.. Sen har vi väl pratat lite om att skicka en skiva som tackkort o skicka ut lite bilder på oss från bröllopet..

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5