Inlägg från: paradisfågel |Visa alla inlägg
  • paradisfågel

    Bröllop 2010 nr 5

    Slottsbröllop2010, i malmö ska de finnas ett ställe med mycket tyg.. Stoff & Stil har jag för mig att det heter..

  • paradisfågel

    Mijah, tack Ja det har varit skönt! Dock har det varit full rulle som vanligt när man åker ner till föräldrarna.. E väldigt trött idag men fick ändå pallra mig upp då jobbet ringde o ville jag skulle komma o jobba..

    Vad har ni haft för er nu när det varit långhelg?

  • paradisfågel

    Hmm, jag hade nog bara skrivit namnet till de där jag vet att de har respektive på annan adress.. Annars hade jag nog inte skrivit något namn i inbjudan utan om de som är singlar har träffat någon så får båda inkluderas i inbjudan..

    MissMijah skrev 2009-01-07 10:07:53 följande:


    Nu har jag ett problem, jag vet inte vi ska göra med inbjudningarna.Vi har tänkt att skriva en och samma inbjudan utan att märka dem med gästens /gästernas namn..men det blir ju inte så bra, för vissa har ju respektive som bor på annan andress.men så, skriver vi gästens namn och respektive.måste man göra det till alla? alltså, det finns ju en del singlar som kommer. och vi känner väl att, vi vill inte att de drar me sig hux flux vem som helst om de inte e tillsammans med någon.resonerar vi fel eller vad tycker ni?för nu satt jag o la till respektive på alla singlar på inbjudningslistan och helt plötsligt är vi uppe i typ 60 pers istället för 46. och vi har ju bara beställt 50 saker av allt. placeringskort, korthållare, festprogram..ja och allt annat..hur resonerar ni mina vänner?

     

  • paradisfågel

    Sarahkka76, de ligger väl rätt mkt på is för tillfället.. har vatt en del annat o tänka på med att få ihop ledighet med allt som man vill hinna göra.. Vi har dock bestämt oss för att troligtvis ha två gåvor till gästerna.. Dels ha en liten mini-spettekaka och en liten mini-dalahäst.. Först hade vi tänkt ha dalahästen till mina släktingar ifrån skåne o spettekakan till hans släktingar från dalarna.. men kom fram till att det blir lite rörigt och krångligt att ge hälften av gästerna en grej, och andra hälften en annan grej.. Så alla får allt{#lang_emotions_tongue_out}


    Hur går det för er?

  • paradisfågel

    Sarrahka76, aa det är en bra idé Vi har inte riktigt bestämt hur vi ska göra med de än.. Vi har inte ens bestämt vart vi ska vara.. Antingen kommer det bli i Mora kyrka lr någon närliggande, eller så kommer det bli i Färlövs kyrka (där jag e döpt o konfirmerad)..
    Hur går det med er planering?

  • paradisfågel

    Sarahkka76, från början var de tänkt att vi skulle gifta oss 22 maj 2010.. men av olika anledningar har vi skjutit på det (inget nytt datum än).. har dock fastnat kvar i 2010-tråden då jag hängt här ett bra tag.. Vi småplanerar lite nu och då.. Lr rättare sagt, jag småplanerar och min sambo medtycker.. haha

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5