Inlägg från: paradisfågel |Visa alla inlägg
  • paradisfågel

    Bröllop 2010 nr 5

    Mijah, vad skönt att höra att du trivs på jobbet!


    Sarahkka76, undrar just hur de skulle reagera om man utgick från att de skulle göra de? {#lang_emotions_tongue_out}


    Berglinlindström, vad skönt med datum!


    Haennish, låter skönt att ha den klar! För min del blir de nog plugga hela helgen.. Har två tentor i nästa vecka, plus ett praktikfall som ska vara klart (som jag totalt lyckats missa på något sätt)..


    Fenixx, tänk vad tiden går fort! Känns som att det inte alls är länge sen du hade den förra kullen..{#lang_emotions_smile}


    Humlan, vad tusan gör hon med i de programmet? Jag trodde att de va ett program där kändisar skulle vara med?


  • paradisfågel

    Sockersmulan, vad mysigt de låter! Min sambo jobbar till kl20 ikväll (verkar de som).. så jag får sitta själv hemma som jag gjort sen tidigt imorse..


     


    Trevlig helg!


  • paradisfågel

    Tack sockersmulan! Han hade dock lyckats sluta tidigare så vi har varit ute en snabb sväng och provat ett par skridskor.. Blev inte så länge då de va för smala för mig..


    Mysifer, lycka till!


    Sarahkka76, haha okay! Kanske borde testa de jag me{#lang_emotions_tongue_out}


     


     


  • paradisfågel

    Rosesarered, jag vill gärna se bild! Tycker att de lät som ett bra pris för lokalen! Speciellt iom personal, städning osv ingår..


    Fenixx, det är också ett bra pris ni har tycker jag


    Sarahkka76, {#lang_emotions_demon}


  • paradisfågel

    Haennish, vi kanske ses där då?


    Sarahkka76, när de gäller musikunderhållning så kanske ni kan spara en del? Vi har tänkt höra med min bror o hans bror om inte de kan tänka sig ställa upp o agera DJ under kvällen.. Känner ni någon som ni tycker e bra på att sjunga? Isf kan ni ju alltid höra om de skulle kunna tänka sig att ställa upp och sjunga under vigseln om ni tänkt ha något sånt..


    Slottsbröllop, håller med Fenixx! Visst borde ni få vara med att bestämma om hur de ska vara? Har svårt att tänka mig att de skulle bestämma allting över huvudet på er utan att höra vad ni tycker först..


    Humlan, även vi har Schalins-ringar Tycker de har så brett sortiment..


    Berglinlindström, håller med fromheretoeternity.. Hade nog också valt att dela de där speciella ögonblicket med mannen jag planerar att spendera resten av mitt liv med.


  • paradisfågel

    Hej och välkomna till er nya!


    Pandis, först och främst, så tråkigt att båda gått bort! Hoppas din mamma repar sig! Är alltid tungt att mista ett husdjur - de blir ju som en i familjen! Tror de kommer passa fint med kostymen till din kläning!


    Fenixx, jag måste nog också säga den med 3 stenar, även om den med en sten också var väldigt fin!


    Haennish, eftersom både jag och min sambo är gottegrisar så skulle nog vi skicka lite godis (i en liten påse lr nåt).. Lr varför inte en rispåse om ni har tänkt tillhandahålla de (o kyrkan tillåter riskastning)?


    Igår fyndade jag{#lang_emotions_tongue_out} Känns de som iaf.. Var inne en sväng på Tiimari och där hittade jag förpackningar med kuvert.. Så har köpt 2 förpackningar (20 st i en förp) med vita kuvert och röda rosor på. Ska lägga in bild i galleriet/bloggen vid ett senare tillfälle..


Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5