Inlägg från: paradisfågel |Visa alla inlägg
  • paradisfågel

    Bröllop 2010 nr 5

    Haennish, hos oss har det inte hänt så mycket på planeringsfronten förutom att vi bestämt att det antingen kommer bli bröllop i mora eller i kristianstad..


    Sarahkka76, det håller jag med om


    Emmeliomarkus, lycka till idag!


    Makupala, grattis till jobbet!


    Rosesarered, förstår att det är tråkigt, men då kanske du uppskattar praktiken o annat roligt lite mer


    Fenixx, så kommer nog vi också göra Sambon min har svårt för att säga nej, så skulle någon av hans vänner fråga så vet jag inte hur han skulle göra..


  • paradisfågel

    Välkommen berginlindström!


    Grattis till jobben tjejer!


    Svartvitabruden, håller tummarna för er!


    Humlan, vi har ju inte kvar det datumet som vi hade satt innan{#lang_emotions_undecided} vi har inte heller bestämt något nytt att satsa på{#lang_emotions_frown} vi har dock kommit fram till att det antingen kommer bli i mora kyrka lr någon annan närliggande där, eller i färlöv kyrka.. toastmaster/madame har vi kommit fram till vilka vi ska fråga.. Tärnan är ju redan tillfrågad som du kanske minns.. Sambon min har bestämt att vi ska göra inbjudningarna själva - vilket jag antar innebär att han menar att jag ska göra dem själv.. Vi har bestämt att vi ska ha grillning kvällen innan för de som vill då en del kommer få åka långt så då vill vi verkligen få umgås med dem! Skor och klänning till grillkvällen har jag redan.. Det är väl vad som hänt på bröllopsfronten.. Annars e de väl framförallt på den personliga delen som saker hänt.. Både glada och tråkiga..


    Sarahkka76, håller med mijah, låter som att det kommer bli fint!


    Haennish, hur gick de förresten med husletandet? Hittade ni något annat som ni föll för?


  • paradisfågel

    Haennish, va kul att höra! Jag har börjat längta lite efter att byta bostad.. Jag hade velat ha ett större kök och fler garderober/förvaringsmöjligheter nämligen.. Men vi vet inte hur länge vi kommer bo i borlänge så känns dumt att byta lägenhet här för att sedan flytta ett eller ett par år senare igen.. Speciellt eftersom vi har ett bra läge här.. Skönt iaf att ni har möjlighet att spara mer nu!


    Fenixx, låter spännande! Låter som att ni också gjort en bra husaffär!


  • paradisfågel

    ninni84r, ni har också hunnit en bra bit på vägen låter det som{#lang_emotions_smile}


    pandis, här kommer nog också maten att bli en stor post.. Men vill hellre låta det kosta lite extra än att maten inte skulle räcka tex..


    berlinlindström, kan ni inte be att få en annan präst d?


  • paradisfågel
    pandis81 skrev 2009-01-09 10:20:15 följande:
    men du vet att ni har faktiskt lov att önska präst så finns det fler präster i er församling så behöver ni inte ha den *kärringen* som du inte vill ha. Förhoppningsvis så kommer vi ha en präst från en annan församling. Men att vi tar med oss henne till den kyrkan som vi ska gifta oss. För det gjorde vi när våran dotter döptes och det är samma kyrka.
    Det har du faktiskt rätt i! Ska vi vigas i färlövs kyrka så vet jag att jag vill ha en annan präst o ska då fråga om han inte vill viga oss.. Bodde nämligen granne med honom när jag var yngre.. Hur trevlig som helst! Men tror inte vi kommer tillfråga honom om vi ska vigas här uppe..
  • paradisfågel

    fenixx, det låster perfekt åt er!


    berglinlindström, är det säkert att ni måste betala för att ta in en annan?


    pandis, det förstår jag!


Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5