Inlägg från: rosesarered |Visa alla inlägg
  • rosesarered

    Bröllop 2010 nr 5

    Hej alla,

    har haft en lång skoldag idag och gissa vad som väntade på mig när jag kom hem? jo nya allt om bröllop. Kände igen en brud härifrån, hon och hennes make var med på ett real life bröllop.
    Vet inte hennes nickname här med de hade ett jättefint rosa bröllop.

    Pandis,
    gillade den med körsbärskvisten bäst. känns vårigt och fint.

    MissMijah,

    det går ju upp och ner, ibland tvivlar men och sen blir det en bättre dag igen. Låter ju som att ni har det jättebra tillsammans, så du har nog inget att oroa dig för! hur länge har ni varit tillsammans förresten?

  • rosesarered
    MissMijah skrev 2009-01-14 20:17:53 följande:
    Det är väl så antar jag Vi har bara varit ihop i ett år nu den 25:e Men det var sådär, redan från början blev allt så seriöst och ja. det så ju bara pang så var båda störtförälskade. allt klaffar på alla plan, verkligen alla. jag saknar iongenting sen han kom in i mitt liv. han har allt jag nånsin kunnat drömma om, och meeer
    Vad häftigt, vi träffades nämligen den 25 så även vi firar årsdag då!
  • rosesarered

    Kulör har skitsnygga inbjudningskort! grattis paradis.
    är sugen själv på att göra såna med en "ficka" eller vad det heter..
    nån som vet hur man gör såna själv?

  • rosesarered
    fromheretoeternity skrev 2009-01-18 11:53:40 följande:
    Morron girls!MissMijah: Jättefin ring! Verkligen! Ska ni ha vitguld eller rödguld? Vad gulligt att Rob var så engagerad Pysselgubbe!Jag har funderat på en sak och nu behöver jag råd av er tjejer. Vi ska ju ha ett mindre, avslappnat bröllop och jag gillar att vara lite otraditionell. Jag kommer ha en schiffongklänning tror jag, som inte har något tyll utan ganska smal. Håret kommer vara fint uppsatt och nu funderar jag alltså på om jag ska ha en hårdekoration, typ en stor stygblomma som det sen går lite tyll eller nät ifrån som går fram i pannan och lite snett över ena ögat. Istället för slöja liksom.Kommer det bli hot eller not?Jag ska lägga upp lite bilder i galleriet så ni får se och tycka!
    Jag tycker att det är jättefint och lite coolt med hårflor! så tummen upp.
    Gillade den första bäst men alla var fina.
  • rosesarered

    Hej och välkommen EllaBella eller ska jag kalla dig för Marge Simpson kanske hehe
    Vi har varit förlovade sedan våren 2007, eller rättare sagt februari 2007 då min kära friade
    har dessutom hängt här sedan dess,oops..
    så vi uppfyller absolut inte ettårsregeln men det är väl knappast så viktigt med att ha det traditionellt längre. Våra skäl är främst ekonomiska, jag studerar och är färdig till sommaren 2010. Sen är vi ganska unga båda två också.

    Har också funderat över vart svartvitabruden tagit vägen! hon hade ju problem med sitt användarkonto, kan vara nåt sånt kanske. eller i värsta fall kanske något har hänt och bröllopet är inställt. Bara spekulationer från min sida..

    tråkigt med bubblorna!

  • rosesarered

    När man söker på henne så står det att ingen användare finns så det ser ju ut som att hon avslutat sitt konto här. Om hon bytt nick så borde hon ha kontaktat dig själv tycker jag. Du kan ju alltid höra med en moderator här och förklara läget.

  • rosesarered

    Men oj hade inte så fel med mina spekulationer ser jag. Förstår att det måste vara mycket för henne nu och att det känns tufft. Väntar de inte barn också?
    visste inte att hon har en brudbutik, spännande!

    bra att det löste sig med bubblorna

  • rosesarered

    Humlan,
    känner inte igen bilden men fin frisyr.

    vår budget ligger preliminärt på 60 men vet inte riktigt hur det blir med det för vi har inte gästlistan helt spikad och vet inte om det går för oss att spara ihop så mkt pengar.

    min fästman är ganska engagerad. Han har åsikter och vi pratar om hur vi vill ha det. Han är inte lika detaljintresserad som jag men ändå rätt mycket tycker jag han tycker till exempel att rosa är big no no om det ska vara rosa dukar och servetter. Däremot är det fint om det är rosa blommor. Häromkvällen kläckte han ur sig att det vore snyggt med samma blommor i buketten som på borden..Det ni!

  • rosesarered

    Vilka här ska gå på bröllopsmässan i Stockholm? menar den på Grand hotel inte den som är nu i helgen.
    Behöver man köpa biljetter i förväg tror ni?

  • rosesarered
    molnis skrev 2009-01-22 18:52:01 följande:
    När vi förlovade oss för 5 år sedan sa vi inte det till någon (vad jag kan minnas). Vi tog gemensamt beslut, köpte ringar, åkte till grekland å förlovade oss på en strand i solnedgång..mysigt=) Visst inget frieri men gjorde det till en grej eftersom vi ej hade bröllop i sikte på några år. Vi hade fixat så de kom in en annons tidningen, som faktist några st såg. (smsade vissa att de sklulle kika i tidningen) Så va först då de fick veta. Sökte på mitt nick å hittade mina inlägg å trådar här på BT från 2003, kom ju inte äns ihåg att jag skrivit dom sakerna. Men minns spänningen med att vi höll på å fixade och ingen annan visste, så förstår er som är i samma sits!)Nu när vi bestämt bröllop har vi ej hållt tyst alls... Men vissa detaljer kanske vi håller för oss. Men många tycker de e kul å engagerar sig å jag brukar va likadan så tycker det e kul!
    Vad roligt att du varit medlem så länge!
    tycker att det låter härligt med förlovning på en strand i solnedgången.

    Jag fick ett frieri men vi köpte ringarna tillsammans och planerade in en hotellhelg då vi tog på oss ringarna. Dom låg ganska länge i byrålådan härhemma men jag gick och tjuvprovade på den ibland
    man hade en så härligt pirrig känsla i hela kroppen!

    Nu har vi bokat biljetter till bröllopsmässan, lördag på grand hotel.

    Blir mycket program för oss nu, vi ska åka iväg och bo på ett pensionat i helgen och ha en myshelg, men framförallt fira vår femårsdag på söndagen! ska bli så härligt!
    ha en bra helg alla
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5