Inlägg från: FruHögstadius |Visa alla inlägg
  • FruHögstadius

    Bröllop 2010 nr 5

    GUUD vad härligt Humlan66. vad roligt

  • FruHögstadius

    kollade hos en av våra tilltänkta cateringfirma och det skulle bli 900 :- dyrare med sittande middag om de har samma serveringskostnader till buffé som vi sittande middag. ska kolla upp det, kostar det bara 900:- mer så kommer vi ha sittande middag, då ingick bröllopstårta som efterrätt.

  • FruHögstadius

    jag ska köpa tärnklänningar snart, bild i bloggen. två stcken blir det
    min gubbe har inte "friat" på riktigt än, men han ordnade en myshelg för oss båda i stockholm så det var nog hans frieri ♥

    jag vet faktiskt inte hur de räknar barnportioner, en cateringfirma hade skrivit att det var halva priset för barnportionerna.

    den cateringfirman som vi tänkte anlita tror jag tar stockholm, de heter adamsberg och ligger utanför uppsala.
    adambergsab.com tror jag det är, sök annars via lokaldelen de funkade super för mig

  • FruHögstadius

    jag tycker att de där färgerna passar som hollywood tema, eller 50-tal. filmpremiär med röda mattan, kristaller och vackra klänningar , gamla filmrullar, affisher på er.
    andra förslag kan vara något ställe som ni gillar och har besökt, ex. grekland, spanien eller något ställe i sverige. Någon hobby som ni båda gillar,.

    matton har massor med snygga papper, men där är det ju svårt att känna på om ni beställer över internet, men har för mig att de har en butik också i stockholm, annars kan man ju beställa ett papper i olika gråa och sen beställa flera när man vet hur de är

  • FruHögstadius

    hej flickor, idag mår jag lite konstigt, kunde inte sova i går kväll för min mage gjorde så konstigt ont, jag hade ätit som vanligt, mådde däremot illa efter maten och likadant efter frukost nu. men ändå så kändes magen så där tom och knorrade och vred sig som om man var hungrig, trodde det skulle gå över men det gjorde det inte, har fortfarande lite ont. Känns jättemysko.

    igår hade vi främmande som tydligen visste att vi skulle gifta oss, har itne berättat för dem, men kom på att hon läser min blogg, och de verkade inte alls överraskade och hon pratade på som skjuton om bröllopet och att det skulle vara roligt och ja känns superbra

  • FruHögstadius

    jag tror inte att är orolig för något, inte vad jag vet om iallafall, men det kan ju vara stress inne utan att jag vet om det.

    huvudverk är så jobbigt, har också haft problem med det förr, kommer ej i håg hur jag reagerade när jag började gå ner i vikt för ungefär ett år sedan. Jag gjorde inga jättestora förändringar, nu har det blivit vardag med mina "matregler", men jag kommer inte ihåg riktigt hur min kropp regarade.

  • FruHögstadius

    jag gjorde ett grav test i morse och det visade ingen så det var inte det, men det känns lite bättre nu i magen, så jag hoppas det går över helt

    jag kommer nog också välja en axelbandslös klänning, och jag planerar att bara använda mig av vanlig axelbandslös bh.

  • FruHögstadius

    jag funderade också på det där med save-the-date men gubben tyckte inte det skulle behövas, hittade ett jättehäftigt sätt med tre kort på oss själva och tre olika skyltar i svart-vitt. de ska sitta under varandra med ed texterna "vi ska gifta oss" , "save-the-date" och "25 september 2010".
    svårt att beskriva, men jag tycker att det är ganska roligt, dessutom så borde ingen hinna boka in sig på annat redan nu

  • FruHögstadius

    på klänningarna ? jag gillar 2:an bäst tror jag , den var snyggast , men båda klänningarna var jättefina

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5