• Leilani

    Bröllop 2010 nr 5

    Berglindström: Låter jobbigt det där. Man tycker ju att de ska ha förståelse för ditt liv och dina barn. Det enda som en utomstående kunde ha reagerat på var att du bodde kvar ett tag men folk lägger sin näsa i blöt allt för många gånger och drar allt för många slutsatser utan att vara insatta i frågan tyvärr.

    välkommen hit Frostbrud, bride in leather och MV85! Många nya idag :P

  • Leilani

    Jag skulle valt 5:an men det är väl mycket för att jag tycker om färgkombinationen. Jag tycker dock det är krångligt med så långt släp du hade på en del av klänningarna (inklusive 5:an) så jag skulle nog itne kunna gifta mig i det men det är ju en smaksak och dels beror det på at jag gifter mig umtomhus. Det där släpet skulle ligga i vattnet om jag valde det :P

  • Leilani

    MissMijah: låter bara som du är lite nervöd inför bröllopet. De flesta brukar känna så en eller annan gång. Kanske det kan vara en inre önskan om att han ska hjälpa till att planera mer (om hahn inte gör det i dagsläget) för då kan det ju kännas för dig som om du verkar se fram emot det mer än vad han gör även fast inte så är fallet. Är bara lätt så att vi kvinnor engarerar och planerar mer.

  • Leilani

    JosieJose: Välkommen hit! Min m2b är nog glad att jag inte är sån som tjatar om saker och ting. Om det är några jag tjatar med är det med mina killkompisar (då de flesta av mina kompisar är killar) de får vara smakråd och komma med kommentarer om de har några. Men oftast vet jag hur saker och ting ska vara och min m2b är inte så kräsen av sig, däremot säger han till om det är något som jag bestämt som han inte alls är med på.

  • Leilani

    fromheretoeternity: tre tentor på en dag låter jobbigt :( är det resttentor eller? Jag är glas jag slipper sådana saker. Visserligen kanske jobber skickar iväg mig på utbildning snart men då slipper jag i varje fall CSN lån utan får vanlig lön istället.

    pandis81 och sarahkka76: lider med er :( man ska ju inte behöva vända och vrida på varje slant och hoppas man kan få sin drömdag uppfylld eller inte... Jag är glad att både jag och min m2b jobbar och har bra inkomst. Han är lite över medel för sitt yrke och jag är mycket över medel för mitt. Visserligen jobbar jag inom vården så jag får en struntsumma gämför med honom. Men jag vet inte om jag skulle orkat planera ett bröllop i vetenskap om att jag måste dra i hårdhandskarna för att ha råd med det. Jag tycker det är jätte strongt av er plus alla andra som måste vrida på pengarna fram till dagen D.

  • Leilani

    Vi har två aletnativ då det kommer till vart vi ska ha festen/middagen antingen www.bomans.se som ligger ute i Trosa där kommer det dock hamna på 1000kr per skalle och det är med viss rabatt så det känns väl lite dyrt. Vi har råd med det men det kostar mer än den tänkta budgeten för bröllopet. Sen har vi spanat in www.kallfors.com/ där det ksotar ca 500:- per person, 600:- om man vill ha vickning. Det roliga med det stället är att en av mina kompisar har växt upp i det huset så jag har själv sprungit omkring där som litet barn och lekt. Men vi ska väl gå och testäta båda ställena och se hur servicen är etc innan vi diskuterar mer sinsemellan.

  • Leilani
    sarahkka76 skrev 2009-01-16 20:11:18 följande:
    Lelani: i Kallfors kostar bara maten 500/pers, vad kostar det i övrigt lokalen och så?
    Jag vet inte. har inte begärt en offert från stället än. Vill kolla hur maten är och så innan. Det är hyfsat stort ställe men jag vet inte vilka delar av huset man får vara. I är ju 4 våningar om man räknar med vinden som funkade bra som dans ställe när jag var liten :P
  • Leilani
    makupala skrev 2009-01-16 22:10:59 följande:
    oh ska ni kanske va i Trosa. Där bor ju jag!
    Mmm min pappa och hans fru gifte sig där ute och jag har varit på Bomans många gånger under min uppväxt. Kommer själv från Järna från början så.
  • Leilani
    makupala skrev 2009-01-16 22:11:39 följande:
    tjejer, hur mkt pengar kommer ni att lägga på eran brudklänning? (sådär på ett ungefär..)
    Jag hoppas väl att den inte kostar mer än 6000 kr men kan väl lägga ut någon 1000 till max ifall den verkligen känns rätt. Känns dock fel att lägga ut för mycket för en klänning som man bara ska använda en gång i livet.
  • Leilani

    maj2010: Jag lider med dig. Jag har faktiskt samma problem. Jag liksom du är väldigt uttåtriktad och en av de socialaste människor de få kompisar jag har känner. Jag sitter också och klurar på vad jag gör för fel hur jag kan få nya kompisar men lyckas ganska dåligt med det tyvärr. Sen har jag nackdelen att ha ett jobb som är väldigt ensamt så jag kan inte få kompisar den vägen. Men jag kämpar på och gör mitt bästa och hoppas att det snart kommer vända. Som tur är har jag en underbar kompis som bor ganska nära som jag kan umgås med när jag känner för det annars hade jag inte klarat av det.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5