• mysifer

    Bröllop 2010 nr 5

    jag väntar mest på att tiden ska gå så att det blir mer lagom att boka

  • mysifer

    den här helgen, precis som övriga veckan, kommer ägnas åt plugg. har en omtenta imorgon bitti och sen resten av helgen ska jag läsa uppsatser eftersom vi ska läsa fem uppsatser till onsdag då vi har opponering. måste även titta lite extra på den vi ska opponera på.

    fast lite mys i soffan och (pyttlite) godis ska jag nog hinna med också.

  • mysifer

    välkommen clin!

    kul att vår tråd bara blir större och större ju närmre vi kommer vårt år

    rosesarered: jag pluggar till förskollärare och har fyra terminer kvar om man räknar nu från vårterminen. känns lite segt men har ändå läst 1,5 år som har gått ganska fort så det är nog inte så farligt.

    nu ska jag iväg till skolan och skriva min tenta.
    håll tummarna för att jag känner igen tillräckligt många växter för att få g

  • mysifer

    tack paradis!

    sitter i skolan men har skrivit klart och det kändes bättre än sist iaf. behöver 30/40 rätt för godkänt och hade 4 luckor tror jag så fortfarande råd med 6 fel...

    ska snart hem och läsa b-uppsatser så att jag har nåt att säga till opponeringen..suck. jag vill ha ett jobb istället.

  • mysifer

    Humlan: hoppas också att det löser sig. låter inte särskilt kul alls..*kram*

  • mysifer

    vi kommer att göra egna inbjudningskort men det blir en enkel variant. bättre att de är enkla och fina än att man ger sig på nåt svårt som ser hemmagjort ut. behöver ju inte alls bli avancerat egentligen. vad är det du inte har tålamod till?

  • mysifer

    du är i gott sällskap med planerandet
    somliga, hrm jag, har ju hängt här inne ett år redan och vi har knappt 1½ år kvar till bröllop...


    Tokisen skrev 2009-01-12 13:01:26 följande:
    Det e nog tur att det e långt tid tills d e dax annars hade jag nog tuppat av.Ni kan nog räkna med att jag kommer tjata ut er här inne när d börja närma sig.Älskar att planera saker, men brukar tyvärr ha en tendens till att planera för mycket så jag blir knäpp av det.
  • mysifer

    man planerar när man känner för det och lägger ner planeringen när man inte har lust

    har ju köpt in en del redan, mest småsaker, men vi har haft en klar bild från början om hur vi vill ha vårt bröllop och på så sätt har vi ju sparat lite pengar. antagligen lite stress också som hade blivit ifall vi skulle fixat allt inom 6 mån eller så.

    vi hittade vår lokal/vigselplats i november och då hade vi tittat runt på ganska många och mailat och funderat och haft oss..hade vi väntat ett år hade det ju inneburit att vi hade hittat lokalen mindre än ett halvår innan bröllopet och det hade nog känts extremt stressande.


    Tokisen skrev 2009-01-12 13:16:38 följande:
    det e kanon, hur orkar man vänta så länge?
  • mysifer

    vi ska spara vår "stora" resa till året efter vi gift oss antagligen..eller till lämpligt tillfälle. då ska vi bila runt irland ett par veckor är tanken. ett par månader efter bröllopet åker vi till medeltidsveckan på gotland på mini-resa

    vi ska önska oss pengar och kommer att ha ordnat någon slags "brevlåda" eller kista eller liknande som folk får lägga kuvert, kort och liknande i. det kommer nog finnas ett presentbord också, med lådan, gästbok och lite utrymme på ifall någon har med sig paket istället för pengar.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5