Inlägg från: paradisfågel |Visa alla inlägg
  • paradisfågel

    Bröllop 2010 nr 5

    Rosesarered, jepp tror de 12 kort med förslag på dejter så måste man öppna de för att kunna läsa och så får man bara öppna ett i taget..

    Humlan, hoppas du hinner gå!

    Pandis, ska kika i ditt galleri


  • paradisfågel

    Haennish, jepp, satt längst fram på vänster sida om man stod i dörröppningen. Var du också på den visningen?


    Rosesarered, åhh va kul!! Grattis till vinsten!!


     


     


  • paradisfågel

    Grattis Ellabellag!


    Haennish, hade tänkt inboxa mitt nummer till dig innan, men blev aldrig av..


    Rosesarered, vill ni fortfarande vara lite hemlighetsfulla kan ni ju skicka ett annorlunda save the date-kort.. Att ni skriver att ni planerar en fest som sent kommer glömmas som de inte kommer vilja missa..


     


  • paradisfågel

    Molnis, så kommer de bli för oss nu också Att vi gifter oss efter 5 års förlovning.. När de gäller bröllopsresa så har vi tänkt oss o ha två.. För har sett på två av mina jobbarkompisar som båda gift sig förra året att de va väldigt trötta och överväldigade efteråt så vi tänkte satsa på att ta en sista minuten lr nåt sånt till ex grekland en vecka för o få tid att varva ner.. Sen ett halvår senare när namn och sånt har gått igenom åka på en karibienkryssning som "riktig" bröllopsresa


    Mysifer, svårt de där! Enligt etiketten så måste man ju inte bjuda kusinen för att man har blivit bjuden på deras.. 


    Ellabellag, va kul att ni ska åka o kolla! Se till att ta bilder när ni är där så ni kan kolla i lugn och ro senare också!


    Fromheretoeternity, de låter härligt!


  • paradisfågel

    Hejsan mina änglar!


    Hoppas allt e bra med er och välkommen in till er nya


     

  • paradisfågel

    Mijah, ärligt talat känns de sådär.. Vi har bråkat en hel del de sista två veckorna.. Tror de beror mkt på att vi båda känner oss irriterade för att vi båda känner att vi sitter fast i rutiner..


    Sarahkka76, personligen så föredrar jag vanliga kuvert, men ibland kan de vara fint med cellofan kuvert..


    Fenixx, lite osäker men undrar om inte www.kulör.se har de.. De är ju återförsäljare åt Envelopments o tror att de har i sitt sortiment men är inte helt hundra..


     


  • paradisfågel

    Sarahkka76, mm de kommer säkert ordna sig.. För mig spelar de stor roll hur inbjudningskortet ser ut om de ska vara cellofan, men i princip så föredrar jag vanliga kuvert..


  • paradisfågel

    Hejsan mina änglar!

    Rosesarered, jepp den är ute.. Finns en cosmopolitan brudtidning också ute för tillfället.. Undrar om inte bröllopsmagasinet också har kommit ut nu..

  • paradisfågel

    Hejsan mina änglar!


    Ville bara kika in o se hur ni har de


    När de gäller sparandet så har jag en liten cylinderformad som man måste använda konservöppnaren för att få upp.. Har man en gång öppnat den så e den öppnad.. Sen har jag startat ett e-sparkonto där de automatiskt kommer överföras en summa varje månad..


  • paradisfågel

    Hejsan mina änglar!

    Har inte varit här inne på ett tag.. Orkar inte läsa igenom allt ni skrivit nu.. Ville bara säga att om ni vill ha tag på mig så e de lättare för er att nå mig på msn..

    Ha det bra!

    Kramar


  • paradisfågel

    Pandis, har du möjlighet att uppdatera hockeytråden åt mig?

  • paradisfågel

    Nu tackar jag och bockar för den tiden som har varit. Han har lämnat mig, men ville inte försvinna härifrån utan att säga att jag uppskattar den tiden som varit - har haft väldigt roligt här inne med er alla!

    Pandis, skulle du kunna skicka över din adress via msn? Har en sak här hemma som jag skulle vilja att du får..

    Emmeli, har en kasse med tidningar och böcker som rör bröllop. E de något som du tror att du skulle få ut någonting av så får du dem mer än gärna, känns så dumt att bara slänga något man lagt ut en del pengar på.

    Önskar er alla ett stort lycka till med allt ni har på gång! Ni finns i mina tankar! Skulle det vara någonting så kan ni nå mig via msn, har redan skrivit min adress. Ni är underbara!

    Bamsekramar Anna

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5