• pandis81

    Bröllop 2010 nr 5

    ja det är hon som var medlem förrut,
    som skulle ha skickat dom för 1 1/2 månad sedan och har fortfarande inte skickat.
    mmm nu är måttet snart väldigt rågat.


    rosesarered skrev 2009-03-05 13:47:02 följande:
    Hej alla,inget nytt på bröllopsfronten, det är rätt lugnt med det just nu. Förutom att jag var och provade klänningar förra helgen då myser av minnet, kände mig så fin hihi..Sussii, måste gå emot andra här för jag tycker att det högra kortet var finare, hursomhelst är båda fina men det högra liiiite finare!molnis, grattis på 10-årsdagen, häftigt att ni hållt ihop så många år. Hoppas man får uppleva det själv.Mv85,ooh vad modig du är! har funderat på att testa detdär nångång men jag är extremt smärtkänslig så har inte vågat än. Har testat vaxa benen hemma och det gick åt hels*ke.Kan någon upplysa mig om vad som är skillnaden mellan att raka sig vanligt och göra en brasiliansk? måste man ta bort allt?Hmm många frågor, om det blir för privat behöver ni inte svara!pandis, är det hon som var medlem här förut?? förstår att du börjar bli irriterad.
  • pandis81

    jag ska se vad hon har för ursäkt den här gången får jag inga seriösa svar så ska jag naturligtvis be om pengarna tillbaka.
    men det är så typiskt när man kommer bra undan rent ekonomiskt och faktiskt få dom varorna man vill ha billigare än vad man har hittat annars och så blir det inte som man har tänkt sig.

    jag kommer självklart säga vad hennes företag heter om det är så att jag inte får det jag vill ha..


    Humlan66 skrev 2009-03-05 15:56:07 följande:
    Be om pengarna tillbaka så vida hon inte vill att du går en vända til konsumetnrådgivingen ;) sånt brukar ta fart
  • pandis81

    jag skickade ett sms till henne nu under kvällen då jag inte hört något, ska skriva här vad jag skrev och vad jag fick för svar.

    Mitt: " vad sa då posten när ni var där på lunchen, är mina bubblor påväg eller vad händer?? "

    Svar: " Hej, Vi har anmält paketet försvunnet, de kommer i sin tur att kontakt din postutlämnare och se om de ligger där men glömt att skicka avi. Bad även min karl att skicka nya till dig imorgon. Får du det andra har du några extra. Bad honom även sända med något som kompensation."

    Så jag ger henne fram till på måndag, tisdag för att se om det andra paketet kommer fram. Om inte så kommer jag gå vidare med det, Och då kräva mina pengar tillbaka och skriva vart ifrån det är jag har beställt dom så ni vet vart ni inte ska handla ifrån. Verkar ju som att dom inte har sänt det från början för jag tror inte posten glömmer att skicka avi när dom vill annars att man hämtar sina paket så fort som möjligt för att dom har så många.
    Men det återstår nu att se vad som händer får jag mina bubblor på måndag eller tisdag (brukar ju ta någon dag extra när det blir avi) så blir jag väldigt glad, då är allt det här ur världen och jag kan gå vidare.


    sarahkka76 skrev 2009-03-05 16:18:56 följande:
    pandis: ja, det ska bli intressant och se vad som sägs. Det vore bra om hon agerade lite så att du slipper ta åtgärder. sockersmulan: visst är det så, det är sjukt!
  • pandis81

    den var jättefin..
    min ring kostade 2800 kr.
    och det tyckte jag också var rimligt, hade ju inte tänkt att lägga mer än 3000 kr på ringen.

    Nu gäller det bara att hitta en ring som mannen gillar till sig också..


    Humlan66 skrev 2009-03-05 21:17:04 följande:
    ringen jag vill ha är inte egen design- annars brukar det vara typist mig *s*. Jag hittade den i en butik nere i gbg :-d
  • pandis81

    hej tjejer..

    ville bara önska er en trevlig helg,
    håller på att laga lite fredagsmys,
    idag på menyn står det baconlindade kycklingspett, tomat och basilika quinoa och indisk yoghurtdressing.

    Så klart blir det fredagsmys i soffan sen med divers godsaker framför så ska det låta och let´s dance.

    Hoppas ni också får en mysig fredagskväll och helg.
    Om ni nu ska jobba eller kolla lokaler eller vad ni nu har för er.

    Kramar från oss

  • pandis81

    satt och pysslade lite efter maten idag i väntan på att det skulle börja något på tv. det slutade med att jag gjorde en helt ny inbjudan och även infoblad.
    Det ligger upp i galleriet, vad tycker ni. ???

    Nu ska jag fortsätta se på tv ha en fortsatt trevlig kväll.

  • pandis81

    jag har lagt in dom i galleriet men jag kan själv inte se dom kan ni göra det??
    och om inte varför funkar det inte att lägga in bilder längre??

  • pandis81

    Dom tre är mina favoriter också..


    Humlan66 skrev 2009-03-06 21:33:06 följande:
    ja jag ville ju först ha en ring från schalins ( solvind ) och den kostar ju över 10 tusen- så Ja jag är glad Va bra dom va i Let's dance ikväll, men inte den bästa kvällen tycker jag. men det är svårt för jag tycker att Morgan-Laila och muskelknutten är lika duktigavem är eran favvo ??
  • pandis81

    Nu ska jag nog ha fått till det tror jag så att dom syns, det är inbjudan och infoblad.

  • pandis81

    tack
    fast det gör det inte rätt på bild det är silver "nätfilm" bakom rosen.. så det skimrar lite mer än vad som kommer fram på bilderna. Så är texten i silver så att det går i våran tema benvitt,silver och rosa (gammelrosa)

    Fru Indosaurie skrev 2009-03-06 22:05:33 följande:


    jättefina! Jag längtar till den dagen när jag bestämmer min första sak. hihi
  • pandis81

    tack, jag vart faktiskt väldigt nöjd själv också.


    Humlan66 skrev 2009-03-06 23:28:10 följande:
    Jättefina verkligen . duktig du är
  • pandis81

    Tack snälla

    28 Aug skrev 2009-03-07 13:19:39 följande:


    Vilka fina kort du gjort
  • pandis81

    vad är det för saker som du har beställt. Tycker det är så dåligt att dom inte svarar. Det gör en riktigt förbannad och jag hoppas att du får dina saker eller dina pengar.

    jag har fortfarande inte fått mina bubblor, men jag har sagt till imorgon eftersom det säkert kommer på avi. Då paketet är större än brevlådan.
    Så jag hoppas att det kommer med posten imorgon. Ska även bli kul att se vad kompensationen blir för att jag har fått vänta nästan 2 månader på sakerna.


    sarahkka76 skrev 2009-03-09 14:14:25 följande:
    Jag är så sur på Pernillas brudbutik!! Jag beställde för 5 veckor sen!! För en vecka sen skrev hon att varorna var på väg till henne och att det tar max en vecka, har fortfarande inte hört ngt och hon har inte skrivit tillbaka när jag svarade på hennes mail.Nu skrev jag att om varorna inte når mig på fredag så vill jag annullera köpet att hon istället ska sätta in pengarna tillbaka på mitt konto. Får se om hon svarar på det.
  • pandis81

    jag funderar på att ge mina tärnor och toastmadame varsitt smycke. Aom är något som symboliserar kanske från inbjudan eller från bröllopet. Tanken är väl att tärnorna ska ha det på självaste bröllopsdagen.


    makupala skrev 2009-03-09 20:17:06 följande:
    halloj tjejer!insåg att jag också hade en sån där kupong attlösa in på panduro.. tyvärr finns det ingen panduro-butiki min närhet.. den närmsta är typ 10 mil bort.. suck.. sen tänkte jag fråga er, tänker ni ge era tärnor o bestman någon present? något bra tips på en bra gåva isåfall?Kram på er alla!
  • pandis81

    placeringskorten var väldigt fina, Vart hittade du dom??
    Jag ska nog följa våra info kort och inbjudan i placeringskorten men jag har inte riktigt bestämt mig hur. Det får vi se.


    makupala skrev 2009-03-09 23:25:36 följande:
    hittat superfina placeringskort, bild finns nu i galleriet..va tycker ni?
    [/citat]

    Ni blir ungefär så många som vi blir med vuxna,barn och så vi.
    Du ska se att det ordnar sig med musikern. Han kommer säkert kunna fixa det eftersom du är hans kompis också. Säkert lika speciellt för honom som för er.
    MissMijah skrev 2009-03-09 22:00:04 följande:
    [citat]
    ja det känns bra om alla kommer så blir vi ca 50 personer med oss inräknat.men nu verkar det dessvärre som att vår musiker kommer ha problem med att spela åt oss. och vi som hade kommit så långt i den planeringen. och han spelade ju vår låt så bra på pinaot.sen är han ju en av mina vänner så det var ju liksom extra speciellt att det var han. men vi får se. håller tummarna för att han kan.
  • pandis81

    Först och främst ska jag vänta tills posten kommer idag, är det inte med då så ska jag skicka mess till henne och fråga om hon skickade det igår. Får jag inget svar så ska jag vänta till imorgon är det inte med då så får hon än väldigt arg kund på halsen som kommer göra det väldigt surt för henne. och det är inget hot det är ett faktum


    sarahkka76 skrev 2009-03-10 09:44:31 följande:
    Organzapåsar. Det är så dåligt!! Vet inte vad jag ska göra? Vad ska du göra?
  • pandis81

    Det har inte kommit något med posten idag, så hon får till imorgon på sig.
    Jag hoppas verkligen att dom kommer. Annars blir jag jävligt förbannad. Var inne och kollade på banken och det var den 16 januari som jag betalade in pengarna till henne alltså snart 2 månader.

    Det är förjävligt..

  • pandis81

    jo jag vet att jag har varit väldigt generös med tiden, men samtidigt så vet jag att hon har haft andra saker mellan också. Men nu när jag har hört av mig igen till henne så har jag också skärpt mina krav och jag har sagt att jag vill ha dom så fort som möjligt nu. Alltså får hon imorgon på sig också för då borde dom ha kommit.
    Hon sa nämligen att dom skulle skickas på måndag förmiddag (alltså dom nya ersättningsvarorna)
    och måndag då borde dom vara här på onsdagen.

    Annars så ska jag ha mina pengar tillbaka. Och jag kommer att säga varifrån sakerna är köpta och jag tror inte att dom kommer få så många nya kunder.

    Men jag är skitförbannad innerst inne.

  • pandis81

    ja vi kommer väl dela upp oss i månadstrådar också sen, så det kanske är dumt att skriva alla upp alla igen.???

    Smidigare att bara starta en tråd vidare.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5