• pandis81

    Bröllop 2010 nr 5

    Hej tjejer

    Jag har inte orkat att läsa igenom allt efter helgen. Men jag är inne och läser så gott jag kan.
    Nyheten om att paradis lämnar oss slog mig hårt. Är jätteledsen för det.

    Men jag vill passa på att önska alla nya välkomna till tråden också. Kul med nytt folk.
    Som ni alla vet så har jag ju inget jobb för tillfället så sparandet ligger lite på is just nu, men vi strävar fortfarande mot vårat mål och mycket av de små detaljerna är ju klara.

    Jag ska få ändan ur vagnen att åka in och hämta min ring också. Men nu har det varit lite sjukstuga och så har vi varit borta på helgerna så det har inte riktigt funnits tid till det heller.

    Men det kommer det att göra nästa vecka hoppas jag.
    Och så hoppas jag att jobbena snart ramlar in också.
    Men ni vet att jag finns kvar om jag så är lite i bakgrunden.

    Många kramar till er alla.

  • pandis81

    Hej.
    Har suttit och pratat med "paradisfågel, Anna" både igår och idag. Och hon hälsar till er alla, och tackar för alla varma ord som ni har sagt. Att hon kommer sakna oss här på BT.
    Hon har tagit bort sitt konto men kommer gå in och läsa någon gång ibland vad vi har för oss.

  • pandis81

    hej tjejer..

    jag ser att ni skriver massor som vanligt och jag orkar verkligen inte läsa igenom allt. men är det något viktigt så säger ni väl till eller inboxar mig om det.

    Jag såg att ni pratade om årtal. För oss blir det 10 år i år som vi har varit tillsammans. Och vi kommer att gifta oss i samband med 10 år som förlovade.

    Idag tog vi ett stort steg närmare jag var och hämtade min älskade ring
    Jag är så glad och så nöjd jag älskar den verkligen,,, helt underbar. Finns i galleriet.
    Jag vet att det är tidigt men jag fastnade och jag vill inte ändra det.

  • pandis81

    mm det närmar sig,

    jag sitter bara och kollar på ringen,, är så nööööööööjjjddd

  • pandis81

    nej det har jag inte utan det e den ringen som e på bilden ser precis lika dan ut


    Fenixx skrev 2009-02-23 21:57:34 följande:
    har du ingen bild som du tagit på DIN ring, pandis?
  • pandis81

    ja jag hörde precis det.
    en hovreporter på tv 4 nyheterna sa att dom följer samma tids schema som kungen och drottningen i så fall gifter dom sig juni 2010.

    Det återstår väl att se, det kan ju bli rörigt i stockholm under den tiden så ska man gifta sig där ja då ska man nog verkligen vara ute i god tid, det är ju många som följer kungligheterna. Och då är det mycket som blir uppbokat..


    rosesarered skrev 2009-02-24 09:57:53 följande:
    Har ni hört-Vickan en 2010-brud?!bara dom inte tar samma datum som vi....
  • pandis81

    jag kommer ha två tärnor och min m2b kommer ha två bestmän.

    som reportrarna trodde så ska dom gifta sig i juni 2010

    tack jag älskar den.

  • pandis81

    jag tror inte att folket kommer vara less på bröllop. Jag vet att två stycken i min familj kan komma att titta på det när det sänds i tv. Dom åker aldrig till stockholm och bevittnar cirkusen live. Och det är min mormor och min m2b mormor. Det är väl lite äldre som är mer intresserade av det här.

    Jag kommer att följa cirkusen på låååångt avstånd. Och jag tycker att det är så uppstylat i media, visst det är en royalist som ska gifta sig. Men att det blir sånt ståhej bara för att hon gifter sig med en man av folket varför är det så stor grej. Dom är ju bara vanliga människor dom också varför kan dom inte få bestämma själva hur många dom vill bjuda och vem dom vill gifta sig med. Nä då ska det bestämmas,godkännas och så ska kungen bestämma gästlistan.
    Jag hade blivit vansinnig om jag själv inte fick bestämma vilka jag ville ha där på min dag.

    Jag tror däremot att alla i våran familj vet om att vi inte alls kan mäta sig med deras budget "snarare 22 miljoner kronor" och dom vet att vi kommer att göra det bästa av situationen. Jag tor även att vi kommer att gifta oss innan dom så då blir det nog annorlunda.

    Jag menar vem har deras budget av skattepengar som kommer betala det. ?????

    Nä det är bara för stor media redan nu...

  • pandis81

    Varför tycker du inte om Daniel.
    Jag har aldrig riktigt satt mig in i hans situation och aldrig läst på om honom,
    men när jag satt framför tv:n igår och alla kanaler hade nyheter om deras förlovning så fick man en annan inblick i det.
    Han tog ett väldigt stort mod till sig när han håller tal till kungen,drottningen och svenska folket. Det hade nog inte vem som helst klarat. inte i den meningen i alla fall. Jag tycker det är modigt av honom och han svarade bra och korrekt på alla frågor. När man ser vilken resa han har gjort på dom här 7 åren så tycker jag det verkar vara en ordentlig kille som gör victoria lycklig. och är hon lycklig så kan hon göra sitt jobb bättre vilket är bra för sverige. Och det är det som betyder något.

    Jag hade somsagt inte varit så insatt innan,, men dom snuttarna man såg igår så verkar killen veta precis vad han gör.


    melonbuske skrev 2009-02-25 10:01:08 följande:
    hej tjejer!hjälp, nu har jag varit lite frånvarande ett tag och ni skriver ju som galningar! tog ett tag att läsa igenom allt :Pang ålder och tid tillsammans: jag och min pojke är nog väldigt snabba... när vi gifter oss har vi varit tillsammans ganska precis 2 år, men det känns så rätt och ingen av oss tvivlar, så varför inte??ang. Viktorias bröllop: har aldrig tyckt om Daniel (vet inte varför) så jag tog det inte som nån direkt god nyhet. men jag kan väl önska henne lycka till, så länge hon ger f*n i vårt datum! ;)nu ska jag äta frukost, sen bär det iväg till Skytteholm och titta på festlokal och sånt *nervös* håll tummarna att det är fint!! :D
  • pandis81

    dom klockorna hade nog jag skickat tillbaka..
    Vill inte ha något man inte är nöjd över.


    sarahkka76 skrev 2009-02-25 20:20:13 följande:
    makupala: härlig känsla Idag fick jag pussklockor hem men vilken besvikelse! Tur att jag köpte få. För det första så är de supersmå och materialet de är gjorda av gör att de inte låter överhuvudtaget. De två klockorna jag köpte till toastmaster/madame var lite större men lika värdelösa dem. De är ca 3cm och då låter kanppt ngt. det äringen som kommer att höra den när man sitter och pratar. Så de får jag bara använda som dekoration och försöka jaga andra bättre.
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5