• MV85

    Bröllop 2010 nr 5

    Får man kanske vara med er här ?
    Här är bestämt bröllop våren 2010, antagligen 29 maj - men har inte bokat lokal och sådant ännu... bara börjat titta.

  • MV85
    JL2b skrev 2009-01-13 16:38:42 följande:
    Se där! En till som ska ha den 29maj :D jag har redan bokat lokal men jag tror nog inte att det är någon större brådska med det om man inte har en väldigt eftertraktad lokal. Nackdelen är ju att det är nära pingst och då brukar ju folk vara lite giftas galna!
    Oj, det hade jag inte ens tänkt på... att pingst ligger nära alltså! hmmm
    Ja, vi har inte bestämt oss helt för vilken lokal vi ska ha än. Han jobbar i Norge och är inte hemma mer än ca 1 vecka i månaden så saker och ting tar väldigt lång tid... Vi har i dag 3 ställen på vår lista som vi ska titta på och sedan får vi se vilket det blir, dels efter hur det ser ut - men oxå efter vad som är ledigt. Det är ett slott och två herrgårdar vi tittat på :)
  • MV85
    pandis81 skrev 2009-01-13 20:39:10 följande:
    Hej tjejer. jag har funderat på en sak. Jag tror nog faktiskt att det kan bli billigare att beställa än att använda det materialet som jag har gjort men samtidigt så gillar jag dom jag har gjort. usch jag vet inte vad jag ska välja. dom jag har gjort själv eller färdiggjorda från calligraphen. jag lägger ut några som jag har hittat som jag tycker om så kan ni väl säga vad ni tycker är finast.
    Det beror helt på var man beställer ifrån. Jag vet inte vad de tar på calligraphen, men jag hittade ett ställe på nätet där vi kunde beställa ALLT (inbjudningar, placeringskort, tackkort, program till kyrka+fest och menyer) till 100gäster (50 inbjudna+respektiven) för ca 2000:- och få det i den färg vi vill ha o allt... Vet inte riktigt vilken kvalitet det är på pappret bara, så ska beställa en provgång med bara några få så man får se det... priset var så mycket lägre än de andra vi hittat...
  • MV85
    makupala skrev 2009-01-13 21:15:20 följande:
    Nu behöver jag lite smakråd tjejer!Har lagt upp bilder i mitt galleri på 7 olika klänningar som jag fastnat för. Bilderna är numrerade 1-7 (De klänningar som har färgade detaljer kommer att bli lavendel-lila, så föreställer er de när ni tittar på dem..)Det bästa är att den dyraste av dessa klänningar bara kostar 3500 kr!
    5 eller 7 hade jag valt... dessa tillhör de som står på min lista nämligen hehehe :)
  • MV85
    makupala skrev 2009-01-13 22:13:21 följande:
    tror nog att det här med vilken klänning jag ska köpa, kommer nog vara det jag lägger ner mest tid på när det gäller planeringen.. hihi..
    haha samma med mig! Vi har inte ens bokat kyrka och lokal än (krångligt att få tid att titta på dem när man har en vecka i månaden på sig som mest) men kollar som en galning på klänningar redan... Vi bestämde oss i mellandagarna för att det är dags nästa år. Kändes som det var tidigt att bestämma det redan nu, men när jag ser här inne så är vi nästan sena jämfört med många andra *s*
  • MV85
    pandis81 skrev 2009-01-13 23:18:02 följande:
    är det någon som även har lust att kolla på inbjudningarna som jag har lagt upp för smakråd. säg antingen nummer eller beskriv den ni tycker bäst om. Kolla då på alla även den som jag har gjort själv. Vilken hade ni valt. Tror som sagt att det kan bli billigare att beställa färdiga.
    Nr.3 har jag beställt hem prov på.. för att se hur det ser ut irl... tycker det ser väldigt fint ut på bilderna.
  • MV85
    pandis81 skrev 2009-01-13 23:49:46 följande:
    okej.. ja då får du säga hur det blev sen. Det kan ju vara en nackdel att beställa från en sån populär sida. Att man inte är själv om att ha sånna inbjudningskort. Men jag tror inte att det är fler i våran närhet som ska gifta sig samma år som oss inte vad jag har hört i alla fall så då kanske chansen är stor att vi får behålla dom vi väljer som ensamma i alla fall. Men jag är i valet och kvalet på hur jag ska göra. Ska jag satsa på att göra egna eller ska jag beställa färdig gjorda. jag vill ha något som är elegant men stilrent och jag vet inte om jag har lyckats få ut det av dom jag har gjort själv. Att jag får det när jag beställer färdiga. ÅÅÅÅÅ vad svårt val.
    Beställ hem 3 olika från dem o titta... kostar inget att få hem prover, så får du fundera och känna på dem i lugn och ro...
  • MV85

    Ser underbar ut! Är själv inne på liknande spår, så hoppas du kan hitta någon som kan förverkliga den =)

  • MV85
    Humlan66 skrev 2009-01-14 22:54:54 följande:
    Tack tjejer Ja det känns som jag blitt ihoptryckt och har såå ont i ryggen ( ibland är det skönt att klaga av sig lite hihi )
    Hoppas du fått någon bra medicin nu mot dina ryggsmärtor.. Jag vet hur det är, har själv gått hemma o sjukskriven i 4 månader pga ond rygg...
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5