• Leilani

    Bröllop 2010 nr 5

    svartvitabruden skrev 2008-12-25 13:44:36 följande:
    Hmm vilken lila färg är finast? Mörk, ljus?
    beror väl va det ska matchas till, jag föredrar dock mörklila framför ljuslila men om det ska matchas med en mörk färg som tex svart kan den ljusa färgen va att föredra då det blir mer shiftning i utstyrlsen.
  • Leilani
    Tattoo82 skrev 2008-12-25 13:44:12 följande:
    Tack alla! roses - Ja jag friade på morgonen i sängen. Sen hade jag dukat lite romantiskt till frukosten medan han låg o sov kvällen innan. Öppnade en champagneflaska och tog varsin smutt, skulle ju ut o köra senare. Men när ungarna somnat på kvällen delade vi på flaskan och sjöng Singstar som jag fick av honom i julklapp! fenixx - Har inte bestämt datum men vi har pratat lite om 29 maj eller 12 juni.
    Låter mysigt. Ett stort grattis till förlovningen och erat framtida bröllop
  • Leilani

    Jag skulle nog välja en mörkare variant av lila men inte den absolut mörkaste.... Det är min åsikt i varje fall :)

  • Leilani

    Jag lider verkligen med dig Emmelie. En släktings oväntade död r alltid jobbigt och när det är någon så nära som en bror måste det vara riktigt tufft för dig.
    Jag hoppas du har bra stöd i din sorg och att du så småningom klarar dig igenom denna sorg som en starkare människa

  • Leilani
    MissMijah skrev 2008-12-27 22:59:47 följande:
    jag har hittat en underbar klänning undra om länken fungerar:www.brudofest.se/viewimage.aspx
    Den var jätte fin. tycker om när det blir omlottliknande vid magen och så. Visserligen kommer jag inte ha så på min klänning men det är mycket för jag vill ha annan färg än bara vitt.
  • Leilani

    Våran sparbudget ligger på 110 000 till bröloppet (sparar minst 5000 i månaden antagligen mer) och då är inte bröllopsresan på 35000 kr inräknat i det. Bröllopet kommer antagligen landa på ca 70 000 dock och jag gissar att min far kommer ge oss ca 30 000 till brölloppet så vi kommer ha sparat långt mycket mer än vad brölloppet kommer kosta men det blir helt enkelt att vi betalar av på lånet på lägenheten med de pengar som blir över :)

  • Leilani

    Jag kan inte gå på bröllopsmässan som är den 24:e i sthlm då jag befinner mig i london men som tur är så är det en annan bröllopsmässa på grandhotel helgen efter som jag och sambon ska på

  • Leilani

    Jag skulle nog kunna tycka det var roligt om du körde dem på fyrkantigt bord sen har du tabletterna sen fyrkantiga flata tallrikar men sedan assieter med en annan form antingen runt men helst någon tredje form... Jag tycker om när det blir lite abstrakt och om man redan börjat på konceptt så tycker jag man kan köra fullt ut. Sen kan det visserligen se skit snyggt ut i mitt huvud och vara en helt annan sak i praktiken


    makupala skrev 2008-12-29 20:38:53 följande:
    behöver lite råd tjejer!sitter o funderar på dukningen och hittade dessa fina tabletter i strå på ellos rea. www.ellos.se/misc/ProductZoom.aspxtänkte hyra stora vita dukar, vore det snyggt med dessa under tallrikarna för att få lite mer färg på bordet? eller är det bara en onödig utgift? (4-pack = 39 kr)
  • Leilani

    Hmm jag vet inte hur jag ska göra med köänningen... Finns ganska stor chans att jag köper den i år för jag hittade en klänning som jag är totalt tokkär i och jag vet jag kommer ha svårt att hitta en annan som jag fastnar lika mycket för. Så det blir antagligen ett inköp av den under året och så får man väl se om man gått ner något eller så till bröllopet så får man väl sy in

  • Leilani

    Vi berättade först för min pappa för att han ska fixa i ordning ön som vi ska gifta oss på. Tyvärr ringde han runt till alla i släkten och berättade detta så jag fick massa samtal och sms dagarna efter och jag vart inte glad! Jag fick inte ens berätta det själv för min mamma utan hon hade fått reda på det via andra släktingar.

    Var väl tänkt att vi skulle berätta det för våra föräldrar och syskon och lite smått berätta det för kompisar bär det passade in typ men nu fick i varje fall jag inte direkt berätta det för någon på min sida då min far redan berättat för alla. Jag skulle tex inte valt att berätta det för några av mina syskon så tidigt om jag hade haft den möjligheten men aja.. gjort är gjort... vi har väl gjort det bästa utav situationen kan man säga.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 5