Inlägg från: AnneiLund |Visa alla inlägg
  • AnneiLund

    Fruar i Lund - del 2

    Heeeeej Gabbi!!!

    Vecka 18, fan vad tiden går fort½!!!!
    Ja det är bra att du håller koll på oss

    Bebis på midsommardagen, härligt!!! Ta en snaps på midsommarafton, ha massor med sex så kommer säkert bebisen på utsatt dag...ha ha ha

    Själv har jag nu ÄNTLIGEN fått tid för UL, den 22/1 klockan 13.00 så ska vi dit och då kollar vi könet!!!
    Spännande.
    Ska vi redan nu betta lite?
    Vad tror ni jag får?

    KOm igen nu, jag vill höra vad ni tror.

    Din vagn blir säkert jättebra, har hört mkt bra om den typen av vagn. Ser ni något kap på Blocket eller så, så hojta till!!!

    Men jag har inte köpt något alls annars.....men tror att jag tar ett litet skötbord på badkaret, vi har ju även en dusch så det blir nog bäst så.... Vad ska ni andra ha?

    Kram på er alla
    Fröken Planera skrev 2009-01-14 12:51:57 följande:


    Hej Tjejer!AnnaK. Jag bor i Lund och är med på Lundatråden, men jag gifte mig utanför Kristianstad och ordnade alla mina praktiska grejer där. Alltså har jag inga heta tips om vart man vänder sig här i Lund. (Ville bara förklara, så slipper du tro att jag nonchalerar dig. ) Däremot så är de övriga brudarna här inne riktiga proffs, så du är helt klart i trygga händer i denna tråden! Anne. Jag är i vecka 18, alltså är jag 2 veckor efter dig och Embo. Det är därför jag lätt håller koll på er! Jag fick ju nytt datum på förlossningen efter jag gjort moderkaksprovet. Från 23/6 till den 20/6. Jag är alltså beräknad till midsommardagen!Min vagn har inte små hjul framtill. Jag vet inte men har fått för mig att det blir svårt att gå långpromenader och kullerstenspromenader om hjulen är små. Men förmodligen inbillar jag mig bara. (Både att jag ska gå långpromenader och att det ska bli svårigheter) Jag håller med dig Anja om att Brio sing är coola, men på något sätt så känns det helt rätt för mig med min Brio Happy.Sen har jag fått (gratis) en Teutonia sittvagn av en arbetskompis. Den är några år gammal, men för ingen peng alls, så ska jag nog kunna köra runt mitt lilla barn i den. Nu ska jag bara inhandla resten av alla grejerna!!! Skötbord, spjälsäng, bilbarnstolar, bärsele osv... Shit vad det kommer att gå pengar den närmsta tiden.
  • AnneiLund

    Nope, inget tal, då hade jag bölat ihjäl mig!!!!
    Men han hade gärna fått hålla ett till mig, men det vågade han inte, den fegisen


    090715 skrev 2009-01-14 15:20:29 följande:
    Jag hoppar in i er tråd om det är ok?Ni som redan är gifta Hade ni något tal till er blivande på Bröllopet?
  • AnneiLund

    Åh, en kille....ja jag måste erkänna för er mina medsystrar att det står högt på önskelistan. Men vi får se....tror nog den blir en Lova snarare än en Love....snart vet vi tjejer!!!


    Embo81 skrev 2009-01-14 14:44:01 följande:
    Gabbi...vet inte vad hon ska få...lurigt, hmm en tjej. Anne, en killeJag, en kille
  • AnneiLund

    Denna lek har vi lekt på 2 bröllop!!!! Den blir alltid så uppskattad!!! Så kör hårt!!!


    Embo81 skrev 2009-01-14 15:29:19 följande:
    GabbiInte helt 100 ännu.Jag och M ska vara värdpar/toatmaster/underhållare på en 40-årsfest om någon helg. Vad tror ni om paketleken? Man ger ett paket till någon och sen får det vandra vidare med hjälp av texten nedan..Paketleken till Torbjörns 40-års festEEtt paket till 40-års festen har anlänt,innehållet är ännu inte känt.Nu ska du det vita paket getill födelsedagsgrisens mor, som gärna det vill se.MNu har du ett paket i din hand,vackert vitt med guldigt band.Men låt det vandra vidare jag ber,till den manlig gäst som sitter längst bort från er.ENi min bästa herre ska nu få göra ett val,se er mycket noga om i denna sal.Håll oss inte längre kvar i denna otroliga spänning,utan lämna paketet till kvinna med den vackraste klänning.MEr klänning är verkligen vacker och fin,men paketet är tyvärr inte heller din.För nu tyckte jag vi skulle bli lite fräcka,och du ska till mannen med störst näsa paketet räcka.EDen största näsan har verkligen inte ni,inga mått blev ju tagna, det struntar vi i.Men nu skall ni leta noga bland bordsradernaoch lämna paketet till kvinnan med de vackraste vaderna.MEra vader är vackra och läckra,även benen är välsvarvade och smäckra.Till och med skorna vittnar och verklig god smak,för dig blir det enkelt att lämna vidare till herren med sexigast bak.EAtt bli utvald här är en stor ära,säg kan ni verkligen en sådan stolthet bära?Försök ändå mitt i festbestyren,lämna paketen till damen med den vackraste frisyren.MDen frisyren tog nog tid att göra,jag läser vidare, nu ska ni få höra.Paketet ni runt i salen bär,för att lämna till en man som ogift är.EDu som säkert livets gåtor försöker lösa,hittar säkert något att kärlek på ösa.Nästa uppgift klarar du säkert allra bäst,paketet ska till damen med de vackraste ögonen på denna fest.MVackra ögon är en tillgång som kan vara bra att ha,med dem ska ni hittat den mest bredaxlade killen här idá.Och paketet som ni fick levererat alldeles nyss,lämnar ni vidare till honom med en het och eldig kyss. EInte heller nu så togs det några mått,så ni kan sjunka ner i stolen igen så smått.Nu ska du som nyss blivit kysst,lämna paketet vidare till damen med kvällens mest spännande byst.MEr spännande byst väcker faktiskt lite lustarjag hör redan hur en del killar frustar.Nu min sköna höna får jag be dig lämna paketet till den killesom du tror har festens allra längsta ?EJa, ja, ja, nu var det slipsen vi menaoch inte det andra som hänger mellan bena.Vill du, festens längsta, nu vara snällatt lämna paketet vidare till den tjej du vill dansa Lambada med ikväll.MPaketets resa närmar sig nu sitt slut,målet finns hos Torbjörn. Hur skulle det annars se ut?Så skynda att lämna paketet till Toje med språng,ja, så klart med en kort stump av sång.ENu min bästa Torbjörn, har paketet äntligen gått i måloch vi lovar att det varken är badskum eller tvål.Valet är ditt, öppna det sedan eller nu,ty paketets lilla gåta löser bara du.
  • AnneiLund

    Åååååå
    Öppnar i min fantasi en flaska vin, ett Amarone vin....Mmmmmmmm
    Häller upp i ett stort glas. Skär upp några bitar mögelost som jag trycker i mig. Ser mig i spegeln, där står jag. 175 lång och 65 vältränande kilon framför mig. Hela jag luktar gott. Flytningar vet jag inte vad det är och kan inte stava till. Min stjärt är tajt och fast som en 15 årings. Sätter lite parfym bakom örat, öppnar upp min påse från Victoria Secret och glider i mina nyinköpta silkesunderkläder.....
    Jag är fortfarande brun från vår resa till Maldiverna...
    Min 3 karats sten blänker så fint på mina nyfixade händer, gnistrar precis som mina blekta tänder...

    DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
    JUST DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
    Ringer väckarklockan, jag fucking vaknar och inser att det bara var en DRÖM. En dröm!!!! Kvar är jag med min obefintliga ämnesomsättning, hysteriska viktuppgång och min kesoröv...
    Åhhhhhhh

    Jävla skit...

  • AnneiLund

    Gabbi, får gäster, annars hade jag gärna gått en runda.....men jag går inte så fort, har foglossning.
    Tjofadderittan!!!

  • AnneiLund

    Ingenjörsbruden:
    Thailand!!!!
    Åhhhhh
    Ännu mer avund
    Hoppas ni har det bra, riktigt braaaaaaaaaaa

  • AnneiLund

    Tjenixen!!!!
    Så DU VET Gabbi???!!! Könet alltså....
    GUD, kan man betala dig för att få veta?

    ha ha ha
    well...jag går gärna en promenad då och då...men jag går ju inte så fort som innan, gör du det? Eller du kanske inte har foglossning?

    Fika snart alla brudar?

    Kram

  • AnneiLund

    Tjenare Labbråttan
    Duktigt av dig att plugga, vet hur trögt det kan vara i början om maninte gjort det på ett tag men det klarar du säkert galant!!!

    Ja jag säger som Labbråttan:
    Ingenjörsbruuuuuden, hallå, vakna ur din Thailandskoma och visa oss bilder. Bildbevis, bildbevis!!!!

    Flamora:
    Om du vinner 108 miljoner, köper du några par skor till mig då?

  • AnneiLund

    Grattis Embo!!!!
    Bra jobbat!!!!!
    Nu kan du fram emot ett liv med påsklov....jullov....sportlov....sommarlov.....Kristiflygarelov.....novemberlov....och alla andra lov½!!!!
    Härligt!!
    Grattis!!!
    Min mamma var lärare och det minns jag som superlyxigt då hon ofta var ledig och vi reste mkt tillsammans!!!


    Embo81 skrev 2009-01-16 13:36:05 följande:
    Vad bra att du får behålla bilen! Grattis grattis! Nu har jag varit på min examenshögtid och ska väl vara lärare nu då...känns konstigt!Fröken Planera skrev 2009-01-16 08:44:42 följande:
Svar på tråden Fruar i Lund - del 2