Inlägg från: Miss Biii |Visa alla inlägg
  • Miss Biii

    Längtar barn - men inte efter graviditet!

    Jag har inga barn och är inte gravid, än. Jag kände innan precis som du, bebis ok men ingen graviditet tack!
    Jag har med tiden ändrat åsikt, tror att det kommer naturligt. Det är ju naturens gång att vi kvinnor ska föda barn, så känslan och lusten kommer nog automatiskt när kroppen är redo. Lite flummigt kankse men om man ska gå djupt i det så kan det väl vara så?
    Klart att jag är lite orolig för förlossning o allt vad innebär med smärta och risk för komplikationer, men kvinnor föder ju barn dagligen- hela tiden! Jag peppar mig själv plus att man får ju tänka på vad allt i slutänden resulterar i.
    Alla kvinnor mår ju inte dåligt under graviditeten, alla får inte humörsvängningar och personlighetsförändringar. Kanske några med olika erfarenheter som kan dela med sig? Vissa mår ju jättebra!
    Älskar att höra om mammor som berättar om sin graviditet, om de åt nått som de inte gillat innan osv. Det kanske kan få dig att ändra uppfattning och se graviditetn som en rolig tid istället för ett långt helvete?

  • Miss Biii

    När jag tänker på min kommande graviditet så tänker jag på allt positivt, tycker gravida är jättesöta, finns så mkt fina kläder, man kan som gravid planera och inreda barnrummet, inhandla saker... att känna sitt barn växa innuti en, jag blir lite tårögd av att bara tänka tanken. Viss forskning visar ju att barnet kan höra lite in - så man kan ju prata med den och sjunga för den. Man ska inte tänka på allt tråkigt som kan komma m den tjocka magen
    Sen kan man ju tänka att det är en gåva, alla kan inte bli gravida, har ett par i min bekanskapskrets som försökte och gick på olika undersökningar i 2 års tid, när de gav upp så kom underverket, men det gör ju tyvärr inte det för alla...

    Jag vill höra roliga gravidberättelser nu

Svar på tråden Längtar barn - men inte efter graviditet!