• Svar på tråden September 2009 del 2
  • thildamy

    vi ligger alla i dvala

    Jag har iaf åkt på rejäl influensa båse jag å barnen e inne på andra veckan hemma
    Verkar inte ge sig heller..
    Sen har jag å min mamma haft bröllops dispyter igen
    är det bara jag som e född med fel föräldrar?
    Jag tror inte att min mor o jag någonsin kommer klicka som man ska... jag 28år mamma min 43år... så om 2 år får vi fira tillsammans jag 30 å hon 45 ... tror att åldern gör mycket fast jag vet inte.. nå s*it i det!
    Något roligare...

    Jag har idag varit och köpt skor till m2b så jag hoppas dom passar han får prova dom med kostymbyxan när jan kommer från jobbet..
    betalade 249kr på ica maxi.. tyckte det var ett skäligt pris
    bara kvar 3par till då
    Mina kan jag ju köpa bara jag hittar något som passar sett så mycket fina men det får inte vara för hög klack då blir jag längre än honom... å det går ju inte.
    Barnens skor känns svårt att köpa redan dom växer ju såååå snabbt menhittade s*it fina på ica maxi i märkbrunt skinn ååh dom var så fina å till bra pris 149:-
    men men bara att vänta

    ÅÅÅ till något mega kul!
    Vi har köpt en lgh idag för 2 timmar sen så det känns jätte kul ska till banken o hämta ut handpenningen..

    CIAO ALLA w2b!!!

  • Igia

    Tackar! Grattis själv till lgh!!!

    Jag har nog en riktigt tur för båda våra föräldrar och syskon tycker det ska bli jätteroligt att vi ska gifta oss. Vi har iof varit tillsammans rätt länge så jag tror även att de tycker att det är på tiden
    Men ni har ju barn tillsammans... Varför tycker de inte att ni ska gifta er? Eller är det bara att det är fel dag?


    thildamy skrev 2009-02-23 12:56:47 följande:
    vi ligger alla i dvala Jag har iaf åkt på rejäl influensa båse jag å barnen e inne på andra veckan hemma Verkar inte ge sig heller..Sen har jag å min mamma haft bröllops dispyter igen är det bara jag som e född med fel föräldrar?Jag tror inte att min mor o jag någonsin kommer klicka som man ska... jag 28år mamma min 43år... så om 2 år får vi fira tillsammans jag 30 å hon 45 ... tror att åldern gör mycket fast jag vet inte.. nå s*it i det!Något roligare...Jag har idag varit och köpt skor till m2b så jag hoppas dom passar han får prova dom med kostymbyxan när jan kommer från jobbet..betalade 249kr på ica maxi.. tyckte det var ett skäligt prisbara kvar 3par till då Mina kan jag ju köpa bara jag hittar något som passar sett så mycket fina men det får inte vara för hög klack då blir jag längre än honom... å det går ju inte.Barnens skor känns svårt att köpa redan dom växer ju såååå snabbt menhittade s*it fina på ica maxi i märkbrunt skinn ååh dom var så fina å till bra pris 149:-men men bara att väntaÅÅÅ till något mega kul!Vi har köpt en lgh idag för 2 timmar sen så det känns jätte kul ska till banken o hämta ut handpenningen.. CIAO ALLA w2b!!!
  • thildamy

    nej det är inget fel i att vi ska gifta oss.. vi har ju varit tillsammans sen 1998
    men det är så att mina föräldrar skiljde sig för ca 5år sedan och det är krig...
    Dom avskyr varann osv osv
    Så att jag har bjudit båda två med deras respektive och det är det som inte passar sig

  • Igia

    Ah, vad tråkigt. Men det känns ju som att de får bita ihop den dagen för din skull. Du är ju deras dotter och inte ditt fel att de inte tål varandra längre. Märkligt det där vad en skilsmässa kan göra med människor. De valde ju varandra av en anledning förut och nu kan man helt enkelt knappt se varandra. Undrar vad som händer som får en att känna så och lägga över det på sina barn... Mkt märkligt!

  • carolaj83

    grattis till lägenheten, sj vaknade jag med mega smärtor i vänster arm o uppe vid vänsterskulderblad, som tur är sover dottern nu för smärtorna är enorma, sambon kommer snart hem känns tryggt...undrar vad de är?

  • Igia

    Känns det som det strålar ut i armen från skulderområdet?


    carolaj83 skrev 2009-02-23 13:42:11 följande:
    grattis till lägenheten, sj vaknade jag med mega smärtor i vänster arm o uppe vid vänsterskulderblad, som tur är sover dottern nu för smärtorna är enorma, sambon kommer snart hem känns tryggt...undrar vad de är?
  • TesshjärtaFred

    Här är det också lite bröllopsdvala för tillfället eftersom jag är ute på turné med Melodifestivalen nu i sex veckor. Bara att ta tag i det efter den 15 mars igen, när jag kommer att vara hemma som vanligt. Just nu går all min vakna tid åt till att jobba och de 3-4 timmarna jag sover varje natt sover jag som en klubbad säl. Drömmer inte ens om bröllop!

    Men jag har iaf bestämt mig för klänning nu, den med svarta bandet fast lite modifierad och har bestämt mig för att beställa den via mellanhand i stället för direkt från kina. Men det har jag säkert redan skrivit kom jag på. Känns iaf skönt att jag har bestämt mig!

  • Trudilutt

    Sådär ja! Nu fick jag lite fart på er haha!

    Jag ska åka och titta på brudkronor och ev. festlokal på onsdag, har skjutit upp det två veckor nu!

    Jag har hittat en drömklänning som jag ska åka och prova på onsdag, jag hoppas verkligen den passar grymt bra pris. Det var en som beställt den men aldrig hämtade den, men det är en kinaklänning, åh längtar tills onsdag nu!

    Inte kul med krångel thildamy, hoppas de förstår snart att det är ERAN dag, inte deras!

    Kram på er alla!

  • Trudilutt

    Nån nerv i kläm kanske? Nä, ärligt vet jag inte, men det kan göra skit ont med en nerv i kläm !

    Hoppas det är bättre nu.


    carolaj83 skrev 2009-02-23 13:42:11 följande:
    grattis till lägenheten, sj vaknade jag med mega smärtor i vänster arm o uppe vid vänsterskulderblad, som tur är sover dottern nu för smärtorna är enorma, sambon kommer snart hem känns tryggt...undrar vad de är?
  • carolaj83

    Igia -både ja o nej periodvis strålar de ut i armen, kan inte ligga ner på varken höger eller vänster sida o gör ont när ja sitter, måste ju bero på att jag sovit på något konstigt sätt, men varför går de inte över

    börjar känna mig lite stressad över att fixa inbjudningarna...måste verkligen börja ta tag i det om vi ska få iväg dom i april

Svar på tråden September 2009 del 2