• Svar på tråden September 2009 del 2
  • thildamy

    Hej ser att "ozita" redan pratat med vigselförrättaren! HJÄLP!!
    när ska man göra det...??? kändes tidigt är det inte de?
    Vi ska gifta oss 090909 bokat kyrkan klart.
    och sitter nu och tillverkar inbjudingskorten =första utkast
    vi har inte bokat lokal för festligheter än och vill gärna veta hur många gäster som ska deltaga med tanke på att vi gifter oss en ONSDAG...sen skall vi skicka ut program med fest info och vad det bjuds på låter väl inte så tokigt tycker jag...och jag vill gärna få ut till alla nära o kära att vi ska gifta oss !
    Endast svägeskan min vet om det

  • ozita
    thildamy skrev 2008-12-26 13:49:59 följande:
    Hej ser att "ozita" redan pratat med vigselförrättaren! HJÄLP!!när ska man göra det...??? kändes tidigt är det inte de?
    Hihi, jo det är tidigt! Så vitt jag förstår brukar man inte prata med präst eller vigselförrättare förrens någon veckan innan. Men vår vigselförrättare är en kompis mamma som är här i stan och firar jul nu, så du fick vi helt enkelt passa på. Så du behöver inte vara stressad!

    Härligt att sitta och greja med inbjudningskort. Vi ska också ta tag i det nu snart, ska få hjälp och svägerskan och det känns skönt!
  • TesshjärtaFred

    Åh, nu blev jag lite nedstämd. Hade bestämt med min maid of honour att vi skulle prova brudklänningar den 10:e januari. Men nu såg jag att ett av de ställen jag ville åka till, som jag hade störst förhoppningar på, har mellandagsrea nu tom tisdag och att de då säljer ut nästan allt. Sen ska de renovera butiken och det är inte säkert att de har öppet den 10:e.
    Problemet är att min tärna bor i en annan stad, och jag jobbar dessutom på måndag-tisdag så jag kan inte åka dit då.
    Irriterande!

  • carolaj83

    hejsan, hoppar in här, vi har bokat vårt bröllop till 26 sep 2009...men pga att vårt andra barn föddes 9 jan så har planeringen legat på is tills nu...o börjar känna mig lite stressad faktiskt

    nån som funderat på att beställa klänning från kina?

  • Igia

    Välkommen!

    Jag kommer beställa min klänning från kina. Ska du oxå göra det eller?


    carolaj83 skrev 2008-12-28 16:50:46 följande:
    hejsan, hoppar in här, vi har bokat vårt bröllop till 26 sep 2009...men pga att vårt andra barn föddes 9 jan så har planeringen legat på is tills nu...o börjar känna mig lite stressad faktisktnån som funderat på att beställa klänning från kina?
  • Igia

    Vad tråkigt, men när stänger de då? Du hinner inte dit efter jobbet?


    TesshjärtaFred skrev 2008-12-27 22:54:29 följande:
    Åh, nu blev jag lite nedstämd. Hade bestämt med min maid of honour att vi skulle prova brudklänningar den 10:e januari. Men nu såg jag att ett av de ställen jag ville åka till, som jag hade störst förhoppningar på, har mellandagsrea nu tom tisdag och att de då säljer ut nästan allt. Sen ska de renovera butiken och det är inte säkert att de har öppet den 10:e. Problemet är att min tärna bor i en annan stad, och jag jobbar dessutom på måndag-tisdag så jag kan inte åka dit då. Irriterande!
  • TesshjärtaFred
    Igia skrev 2008-12-28 17:20:40 följande:
    Vad tråkigt, men när stänger de då? Du hinner inte dit efter jobbet?
    Jag jobbar 15-01. Men jag ska försöka ta mig dit innan jobbet, för de öppnar tolv. Problemet är att jobbar till 01 i dag också och är så jäkla trött. Men det får det väl vara värt tycker jag. =)
  • Igia

    Håller tummarna för att du orkar!!!

    Meddela om du hittar nåt fint

  • Igia

    Har oxå hört talas om de. Jag kommer nog beställa min från millys för jag har hittat en som inte finns hos nån och har en del ändringar på de. Har hört att de ksa vara bäst på det... Men har sett många fina klänningar från 1koo oxå.


    carolaj83 skrev 2008-12-28 20:06:27 följande:
    www.1koo.com/wedding/store.aspfick tips om denna sida är ju sjukt mycket billigare även om man räknar med frakten
Svar på tråden September 2009 del 2