• Svar på tråden September 2009 del 2
  • endless love

    Hur var NY Igia?

    Jag har oxå ett sko problem och det är att inte kunna prova skorna innan jag köper dem, då jag beställer från Brasilien och där som säkert ni känner till så stämmer stl inte med våra!! Hmm, hoppas på det bästa..

    2009-09-19 /Gifter vi oss!!

  • Igia

    Samma datum som vi!!

    N.Y var bara bra, massor av folk...

    endless love skrev 2008-12-18 23:11:05 följande:


    Hur var NY Igia? Jag har oxå ett sko problem och det är att inte kunna prova skorna innan jag köper dem, då jag beställer från Brasilien och där som säkert ni känner till så stämmer stl inte med våra!! Hmm, hoppas på det bästa.. 2009-09-19 /Gifter vi oss!!
  • endless love

    Vist ser det vackert ut när man skriver ut hela datumet!


    Igia skrev 2008-12-19 12:03:08 följande:
    Samma datum som vi!!N.Y var bara bra, massor av folk... endless love skrev 2008-12-18 23:11:05 följande:
  • Igia

    Ja, och så är det min mammas födelsedag och nästan exakt 30år efter att mina föräldrar gifte sig De skulle egentligen gift sig 790919 men det var inte en lördag så det blev 790915 istället. Så då slår vi till istället den 19:e plus att min samb tyckte det var ett bra datum utan att tänka på att mamma fyller...

    Hur kom ni fram till datum? Jag ville egentligen gifta mig på vintern, men det blev avslag då min sambo sa att det skulle bli världshistoriens kortaste äktenskap för han skulle frysa ihjäl när vi kom ut från kyrkan Så vi kompromissade. Han ville sommar och jag vinter, han senast sept och jag tidigast sept (om jag inte fått februari )

  • TesshjärtaFred

    Oj vad genomtänkt folks datum verkar vara.
    Vi ska gifta oss den femte september av den enkla anledningen att det var det första datumet som var ledigt där vi ska vara. Jag ville egentligen gifta mig i mitten/slutet av augusti, men det var fullbokat, så då tog vi helt enkelt den helg närmast som var ledig = femte september.

  • gosbruden

    Hej alla septemberbrudar!
    Snart julafton, två arbetsdagar kvar..

    Vad gäller datumet.. vi hade velat gifta oss på vintern men kände att mcyket av stämningen är just att det ska vara snö ute då och det kände vi inte att vi vågade lite på. Sen kom vi båda på att vi ville gifta oss på vår årsdag.
    Så på lördagen 12/9-2009 blir det av! :) längtar så..

  • MyochErlend

    god fortsättning...
    vi ska gifta oss 12 sept pga att vi vill ha höst men ändå gärna lite värme :)

    Åhh.. jag läangtar så massa.. på ett sätt skulle jag vilja att det skulle vara om 1 månad bara :)
    .. men men.. behöver säkert de 8,5 månad som är kvar...;)

  • ozita

    Hejsan! Jag tittar in här lite nu när mellandagslugnet börjar sänka sig. Vi gifter oss 5 september 2009 och igår pratade vi med vår vigselförrättare. Det börjar bli verkligt nu! *längtar*

Svar på tråden September 2009 del 2