Inlägg från: 090208 |Visa alla inlägg
  • 090208

    Trött och less på att bråka med världen

    Har inte last traden, ar lat idag...

    Men VARFOR ber du den dar systern inte att fara och flyga??? Det borde dina foraldrar oxa gora, men det ar forstas inte latt. Men tycker du ska bespara dig sjalv tid och energi, och gora dig av med henne.

    Jag har gjort precis det, "dumpat" min syster. Skont! Blod ar INTE tjockare an vatten.

  • 090208

    Nu hoppas jag nastan att systerdottern blir gay. Bara for att javlas...

  • 090208

    Har bara snabbt skummat igen nagra inlagg, sa kanske upprepar mig...

    Nar jag laste Psykolgi pa gymnasiet sa sa en larare att nar barn fods sa ar dom som ett blank papper. Helt utan personlighet. Vilken jag tyckte lat hel-fel och tokigt.

    Men efter att ha funderat over det tror jag faktiskt det ar sa. Vi ar ju bara djur. Tycker jag iaf... Visst kan man redan i magen borja bygga en personlighet, om man t.ex lyssnar pa nan typ av musik eller sa. 9 manader med Clawfingers eller kyrkans gosskor gor ju onekligen intryck...

    Sen har vissa paminnt mig om att "min dotter ar ju precis som mig", eller "dom ar systrar och som natt och dag".
    Jaha, och..? Klart man blir som mamma, man kopierar ju. Och en syster ar ju aldre an den andra. INGEN manniska i varlden har ju levt ett 100% likadant liv som nan annan.

    Sag bara att JustMeAndMyLove namnt nagot om hur paverkade barn blir.

  • 090208

    Och dom kommer bli 100% fordomsfria. Inte bara nar det kommer till homos, utan allt annat oxa. For foraldrarna har upplevt skiten och vet hur det ar.


    MolsonCanadian skrev 2008-11-27 15:19:23 följande:
    Mig veterligen mår barn till homosexuella snarare bättre än barn till heterosexuella eftersom homosexuella som skaffar barn dels som regel har tänkt igenom det betydligt mer, vägt för och nackdelar osv. än heterosexuella. Dels befinner sig homosexuella som skaffar barn ofta i ett övre socioekonomiskt skikt, vill jag minnas från mina studier. Det kan du kanske använda som argument om du får kritik för att ni vill skaffa barn. Lycka till!
Svar på tråden Trött och less på att bråka med världen