Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Trött och less på att bråka med världen

    Kram kram till dig! Ibland blir man trött. Det är helt OK. Då kan det vara skönt att kräkas lite...

    Tänk på vår sommarparad så blir det roligare

  • passionsblomman

    en kille som 1994 mejade ner ett antal människor på gatan i Dalarna. Alldeles innan vansinnet på Stureplan Samma höst som Estonia sjönk. Det var en tung höst i det här landet...


    Esonda skrev 2008-11-26 21:31:19 följande:
    ja jo visst, ber om ursäkt för det. :(Vem är mattias flink?? :S
  • passionsblomman

    NU känner jag mig verkligen gammal...


    Esonda skrev 2008-11-26 21:35:12 följande:
    okey, fy vad hemskt... var bara 6 år då så minns inget av det. har endast hört om Estonia...
  • passionsblomman

    Jag tycker på alldeles riktigt att det är en helt strålande idé!


    Taha skrev 2008-11-26 22:14:21 följande:
    Passionsblomman, det vore underbart att vara med =o)
  • passionsblomman

    Det vet jag tyvärr alldeles för många exempel på i övrigt trevliga och till synes intelligenta människor som också gör! Alltså jämför homosexualitet med pedofili. Det är oftast män.


    Marie88 skrev 2008-11-26 22:50:11 följande:
    Har läst igenom tråden och tycker det är förskräckligt att de jämför homosexuella med pedofiler. Men jag undrar på vilket sätt? Det framgick inte riktigt... Hur kan möjligtvis en sådan sammankoppling göras?Omjag har fattat det rätt tar Jehovas Vittnen emot vätska för att fylla upp "tomrummet" efter blodförlust, så att de kan själva producera mer eget blod eller syntetiskt blodsubstitut. Detta för att de tyder i Bibeln att man inte bör (märk ordet) ta emot någon annans blod. När det gäller minderåriga (under 18 år) blir föräldrarnas åsikter åsidosatta om barnet svävar i livsfara och behöver blod.
  • passionsblomman

    JA! Det är ju det som är så beklämmande. Vi vill gärna tro att vi kommit så långt, men man undrar ju när man sitter runt fikaborden ibland!

    Har du gått och blivit moderator förresten, åpropå det?
    Är det roligt?


    Marie88 skrev 2008-11-26 23:03:26 följande:
    Det är ju fruktansvärt sorgligt...De måste ha en fruktansvärt skev bild av homosexuella!
  • passionsblomman

    Ja, det är väl det som provocerar folk mycket med just Jehovas och andra som knackar mycket dörr.

    Jag har tex skaffat hemligt nummer för att slippa alla telefonsamtal som bara är påträngande, och då handlar det mest om försäljning och undersökningar osv. Hur galen blir man då inte på om någon står på ens tröskel och tänker lägga skuldoket på ens axlar och dessutom oftast inte går i första taget!


    Brudgummarna skrev 2008-11-26 23:12:36 följande:
    Det är inte så mycket av en jämförelse som ett likställande. Homosexualitet och pedofili är två olika pervertioner och det är inte intressant att jämföra dem på en skala utan antingen så lever man ut sin sexualitet i enighet med guds vilja eller så gör man det inte. Om jag och min fästman lever ihop så förstör vi inte bara våra liv och våra barns liv utan även de kvinnor som gud hade önskat att vi skulle gifta oss meds liv.Andra i gruppen pedofiler och homosexuella är våldtäktsmän, mördare och alkoholister för att nämna några. Personer som förstör guds skapelse.Det som gör homosexuella som en grupp att rikta in sig på är att vi fått så stort spelrum i samhället och bara några få utvalda förstår att vi är av ondo. Därför så finns det nu fler broschyrer än någonsin som förklarar vikten av att leva i en riktig familj och varför homosexualitet är så perverterat.Jag tycker att åsiktsfrihet och religionsfrihet är väldigt viktigt men jag tycker att det ska få finnas en privat sfär, åtminstonde i sitt eget hem, där de med motstående åsikter ska behöva bita sig i tungan och välja ett annat ämne.
  • passionsblomman

    Blir så LEDSEN när jag hör om misshandel och all så´n skit!

    Hälsa din kompis en stor tröstkram! *kramar*


    2she skrev 2009-01-16 22:22:29 följande:
    Hej. Är själv gay och har haft mina mindre bra situationer med min familj... Det känns extra tungt när det är familjen som är emot en, man räknar liksom med att de ska finnas där och stötta en oavsett vad. Har också en lite tyngre period nu.. vi har en kompis som blev misshandlad förra veckan pga sin läggning. Man förstår liksom inte hur vissa folk kan tycka sig ha rätt att ge sig på andra människor! De måste ha ordentliga problem med sig själva...
Svar på tråden Trött och less på att bråka med världen