Inlägg från: Marie88 |Visa alla inlägg
  • Marie88

    Trött och less på att bråka med världen

    Har läst igenom tråden och tycker det är förskräckligt att de jämför homosexuella med pedofiler.
    Men jag undrar på vilket sätt?
    Det framgick inte riktigt... Hur kan möjligtvis en sådan sammankoppling göras?

    Omjag har fattat det rätt tar Jehovas Vittnen emot vätska för att fylla upp "tomrummet" efter blodförlust, så att de kan själva producera mer eget blod eller syntetiskt blodsubstitut. Detta för att de tyder i Bibeln att man inte bör (märk ordet) ta emot någon annans blod.
    När det gäller minderåriga (under 18 år) blir föräldrarnas åsikter åsidosatta om barnet svävar i livsfara och behöver blod.

  • Marie88

    Är asolut ingen expert på området,är dock intresserad av folks tankegångar, åsikter och ställningstagande angående t.ex.religion. Därför har jag frågat en del Jehovas Vittnen om saker jag undrat.

    De jag känner till och har frågat har varit jättetrevliga mot mig, så vi ska nog inte dra alla övr en kam som ni var inne på tidigare.

    Självklart skriver man (i stundens hetta) saker som inte är helt överlagda.

  • Marie88

    Det är ju fruktansvärt sorgligt...
    De måste ha en fruktansvärt skev bild av homosexuella!

  • Marie88

    Passionsblomman - jajamän, det är riktigt kul! Känns bra att ge något tillbaka till en sida som har hjälpt mig i mångt och mycket.

    Alla: Jag känner att jag inte har mycket mer att säga än att det är otroligt att folk fortfarande (det är ju 2008!!) har problem med att förstå varann, visa empati och skicka vidare "rätt" värderingar till sina egna barn.

    Kom ihåg - det som inte dödar, det härdar! Glad Fight trough it.


    Kärlek kan förflytta berg
  • Marie88

    Har läst hela tråden nu, JustMeAndMyLove, och jag beklagar verkligen.


    Jag ber om ursäkt för alla människor där ute som inte vet var gränsen går, som inte förstår vad empati betyder och som utför sådana handlingar som mot dig och andra homosexuella.


    Har fruktansvärt svårt att förstå vad sådana tänker när de utför så hemska handlingar, t.om. ta livet av någon. Är ej kristen, men jag sänder ändå tankar till dig och hoppas på ökad förståelse här i världen.


    Du är uppenbarligen en otroligt stark människa.


    Kärlek kan förflytta berg
Svar på tråden Trött och less på att bråka med världen