Inlägg från: Tooticki |Visa alla inlägg
  • Tooticki

    Trött och less på att bråka med världen

    Intressant detta att anse sig ha rätt att tränga sig på hos andra utan att vara inbjuden och tvinga på de människorna sin syn på deras levnadssätt utan att ha blivit tillfrågad, sorgligt!

    Ge inte upp din dröm om barn, känner flera som vuxit upp med homosexuella föräldrar och de har haft en bra skolgång och uppväxt. Om människor med annan läggning än heterosexuella väljer bort att skaffa barn låter man förtryckarna vinna, visa istället vilka bra föräldrar ni kan vara och hur friska och empatiska era barn kommer att bli!

  • Tooticki

    Jag har läst i en annan tråd om detta med din syster och jag funderar på en sak, har du provat att bjuda hem henne/ta ut henne på neutral plats och prata med henne, ensam. Frågat henne hur hon önskar att relationerna i er familj ska vara, mellan er två, hur hon vill att hennes dotter ska växa upp och vilken typ av människa hon vill att hon ska bli? Jag vet att det kan vara tufft men ibland hjälper det om man anstränger sig mer själv och faktiskt försöker prata konstruktivt kring situationen och relationerna. man måste dock vara beredd på att bli rejält tilltufsad, men samtidigt kan det leda till något bra och det kan det kanske vara värt...

  • Tooticki
    Esonda skrev 2008-11-26 21:24:11 följande:
    jo sant. men samtidigt har man fått den bilden, genom ren fakta från böcker, folk som har tagit sig ur och berättat, och media (även om dom i många fall överdriver.)
    Nja, där kan du tyvärr inte tala för alla. Jag håller med Golfkillen i vad han säger, enstaka medlemmar i JV kan inte stå till svars för brott som begåtts av andra. Det är ju detsamma som att säga att svenskarna ska stå till svars för vad Mattias Flink gjort, vi har ju trots allt samma nationalitet.

    Vad gäller detta med transfusioner så är det beklagligt att de inte kan ta till sig vetenskapens framsteg på ett hälsosamt sätt men det kan väl inte ses på något annat vis än som okunskap.
Svar på tråden Trött och less på att bråka med världen