• Sobeit

    Uppsalabrudar 2009 - del 2

    F A M E:
    Kanonfin brudklänning! Jättevacker! Vill du berätta var du hittade den? *nyfiken*

  • Sobeit

    Vi kommer att ha två toastmadamer (min lillasyster och m2b´s lillasyster). M2b vill att vi ska vara värdparet eftersom det är vi som bjuder in till bröllop så, så blir det. Vi kommer inte att få ett jättestort bröllop utan det blir lagommånga. Hamnar nog på mellan 40-50 gäster och då har vi bara räknat vuxna. Hur många barn som kommer med får vi se. Vi bjuder nämligen hela familjerna så det är upp till föräldrarna att själva avgöra om de vill ta med barnen eller ha en barnfri kväll.

  • Sobeit

    Ett jättestort grattis! Vad roligt!!


    Röd Gerbera skrev 2008-12-29 14:43:00 följande:
    Hej på er Uppsala brudar. Jag kommer från Uppsala och måste vara nervösast i hela världen just nu. Gifter mig på lördag.

     

  • Sobeit

    Jag förstår inte vad din mamma har med saken att göra! Du gör helt rätt och jag kommer att stå i din "ringhörna" och hejja på dig.

    Min svärmor har kommit med en sak som hon ville att vi skulle planera för. Och det var gästernas transport IFRÅN festlokalen. Alltså, vi har gäster från Uppsala och Stockholm och gifter oss strax utanför Uppsala. Så jag blev lite paff för om de får hjälp FRÅN lokalen så måste vi sedan dagen efter se till att de får hjälp TILL lokalen för att hämta sina bilar. Behöver jag säga att vi inte ordnar med detta?

  • Sobeit

    Ovanstående inlägg var adresserat till F A M E! Missade bara att skriva det i inlägget .....

  • Sobeit

    Vi har skrivit väldigt enkelt i inbjudan, men lägger med ett litt häfte med mer information. Typ vägbeskrivning, önskan om bröllopspresenter mm.


    Midsommarbrud09 skrev 2008-12-29 17:48:05 följande:
    Jag och sambon fixade barnvakt o åkte ner på stan för att köpa material till inbjudningskorten, så nu håller vi på att pyssla!! Jätteroligt. Kul också att sambon verkligen anstränger sig för att hjälpa till, fast jag vet att pyssel är det värsta han vet...men inga sura miner där inte!! Helt otroligt!Vi skriver det nödvändigaste på inbjudningarna, så tar vi sedan ev frågor muntligt. Fick en gång en inbjudan där minsta lilla detalj stog med och det blev lite väl...hmm..lite typ oromantiskt...eller hur jag ska beskriva:" Vi önskar oss___eller___. Inga barn. Vill ni åkta med i bussen så boka en biljett hos__. Festen avslutas kl_ och då går bussen. Ni som inte vill ha alkohol meddela det till__. Är du vegetarian meddela till__.... bla bla bla bla...." Ni förstår..

     

  • Sobeit

    F A M E:

    Vi kommer att ha Canon D när vi går in i kyrkan. Utgångsmusiken är inte bestämd ännu.

  • Sobeit

    Om du hittar vinröda löpare, akn du hojta till mig då?


    F A M E skrev 2009-01-05 15:25:34 följande:
    Silver eller vinrött är jag ute efter.Letade också på deras hemsida om tider för i morgon men där stog de ingenting.

     

  • Sobeit

    Tror jag absolut!


    F A M E skrev 2009-01-05 20:06:39 följande:
    Tror ni man kan ha Enya som ingångs musik?De få musik stycken som vi har gemensamt är ju Enya med Lord of the ring. Den är jätte vacker, funkar i pano version då borde den även funka i orgel va??Nu har jag nog fixat så att vi har vita linne dukar på borden.

     

  • Sobeit

    Fanns det i andra färger än silver? *nyfiken*


    F A M E skrev 2009-01-06 15:11:28 följande:
    Hemtex har rea på halv små block ljus i olika färger. Vi köpte silver 3 st förpackningar med 9 ljus i för 39:-/förp. På gränby alltså då menar jag nu.

     

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009 - del 2