Inlägg från: lockig |Visa alla inlägg
  • lockig

    Bröllopsresa i mars med 6 månaders bebis

    Hej! Vi gifter oss i mars nästa år och funderar på bröllopsresan. Dottern kommer bara att vara 6-7 månader och hon ska med på resan, så det måste vara något som fungerar för henne. Vi vill gärna åka någonstans det är lite varmt, men det kan inte vara enbart solsemester och ligga på stranden. Eftersom det är första barnet har jag lite svårt att föreställa mig vad som kan tänkas vara okej för dottern, så alla tips och råd tas emot tacksamt!! Förslag någon?

  • Svar på tråden Bröllopsresa i mars med 6 månaders bebis
  • lockig

    Tack för alla tipsen! Nä, dottern lämnar jag inte bort utan hon ska så klart följa med på resan. Eventuellt ordnar vi barnvakt till bröllopsnatten bara, men vi gifter oss hemma innan vi åker så det är i en trygg miljö.

    Det känns lite ruggigt med norra europa i början på mars. Fortfarande inga uteserveringar öppna, vädret lite opålitligt och kanske inte alltid strövarvänligt. Någon som har erfarenhet av lite längre flygresor med småbarn?

  • lockig

    Wow, stort tack för all respons!! Känns roligt med positiv feedback. Tror inte själv att det är något problem att ta henne med på resan, och absolut inte att hon skulle bli lidande. (Då hade vi så klart inte rest). Amningen fungerar jättebra i dagsläget och jag har inga planer på att sluta. Däremot vet jag inte om jag helammar när hon är 6 månader. Om det underlättar vårt resande så kan det vara anledning till att tänka om förstås!

  • lockig

    Tusen tack för alla tips och råd jag får!! De är ovärderliga!

Svar på tråden Bröllopsresa i mars med 6 månaders bebis