• Sundance

    Varför skiljer sig så många så fort?!

    Håller med dig Bumlis! Och alla er andra... Allt går alldeles för lätt. Dels att skilja sig, men också kanske att gifta sig.

    Att inte ta varandra för givet tror jag är otroligt viktigt. Man måste kämpa varje dag för att förtjäna den andres kärlek. Kärlek är färskvara. Typ... Den måste uppdateras varje dag. Kanske snarare ska kalla det mjukvara då. Haha!

    Jonas Gardell sa en riktigt bra grej en gång. Han sa att man måste välja varandra varje dag. Man måste välja varandra på nytt, och på nytt, och på nytt. Kämpa. Och att ta varandras parti även om ens partner kanske inte alltid har helt rätt. Hos mig och min fästman är nog vardagen den största boven. När man inte har tid och ork att ge den andre av sig själv. När ens energi och livskraft knappt räcker till för att hålla sin egen näsa över vattenytan. Jag siktar alltid på att göra något speciellt för min sambo varje vecka. Det kan handla om att köpa hem hans favoritchoklad med ett litet kort, eller en liten fånig pryl från jobbet, till att sticka iväg på en lyxig spa weekend. Ibland får man släpa honom med sig för att han inte själv inser att vi behöver det men han tackar mig alltid efteråt. Gör ditt val varje dag och välj aktivt att du ska dela ditt liv med den du lever med även denna dag.

Svar på tråden Varför skiljer sig så många så fort?!