Inlägg från: SommarNoll9 |Visa alla inlägg
  • SommarNoll9

    Bröllop Umeå 2009 fortsätter...

    Jag har en fundering. Vi måste ju fixa inbjudningskorten så snart som möjligt så vi får det ur världen iaf Men då kom jag på att det kanske är bäst att ha vigselförrättare klar innan vi gör inbjudningskorten så att det verkligen är bokat. Eller vad tror ni?

    Håller dessutom på att bli galen när det gäller färgtema. Vet inte vilka färger vi ska välja. Är inne på grönt, vitt och silver, men det känns samtidigt lite färglöst...

    Måste ju bestämma färg innan vi fixar inbjudningskorten.

    Känns som om jag/vi inte har någon struktur på planeringen, allting bara spretar åt olika håll och hänger i lösa trådar. Måste verkligen sätta mig ner och strukturera upp allt imorgon tror jag, så jag kan slappna av lite.

  • SommarNoll9
    Munchkin skrev 2009-01-10 18:57:46 följande:
    Vår vigselförrättare var inte kar när jag skickade ut våra inbjudningskort, vem vi skulle ha som präst fick vi inte reda på förrän efter inbjudningarna gått ut.Däremot kan det ju vara bra att ha bestämt färgtema innan om ni vill att färgerna ska genomsyra hela bröllopet från inbjudan till festen
    Okej, tack för svaret! Vi ska ju gifta oss borgerligt så jag vet inte om det är svårare att få någon att ställa upp mitt i semestertider. Men jag ska ringa till den vi har som nummer 1 på listan nu till veckan och förhoppningsvis ställer hon upp!

    Har suttit och kollat på olika korttyper på Calligraphen och Kortdesign nu och det lutar mer och mer åt vitt el vanilj och silver/grått på inbjudningskort, festprogram och placeringskort. Sedan får den tredje färgen bestämmas senare... Har varit inne lite på aprikos/rosa/orange men jag vet inte. Tycker det är jättesvårt! Vill inte ha knallorange, men inte heller helaprikos eller rosa utan någon blandning av de tre, finns det?!?!
  • SommarNoll9
    DanKat skrev 2009-01-11 14:24:56 följande:
    Nu har jag fått svar mailet jag skickade, det kostar tydligen 50kr att gå på bara mässan
    Åh, perfekt! Var ju inte alls dyrt ju
  • SommarNoll9

    Vill nu skrev 2009-01-12 07:53:45 följande:


    Härligt! Då ska jag absolut gå! Är nu hemkommen från Stockholmo med både skor och underkläder, så det blev en lyckad resa!
    Härligt!
  • SommarNoll9

    Gud så sugen man blir på tårta när man läser det ni skriver Har inte kommit så långt i planeringen ännu, men vi funderar faktiskt på att bara köpa chokladmoussetårtor på Maxi. Alltså skippa det här med särskild bröllopstårta. Kanske beställa en med speciell dekoration, men i övrigt typ 4 vanliga bara.

  • SommarNoll9

    Munchkin: Tårtorna ser verkligen jättegoda ut!

    Jag var i kontakt med vår tilltänkta vigselförrättare igår och hon har nu mer eller mindre tackat jag. Det känns skönt. Hon ville hålla det lite öppet då det är ganska länge kvar och hon ännu inte planerat sin semester, men hon sa hon kunde anpassa sina planer lite efter vår vigsel Hon ska i alla fall höra av sig så snart hon kan så vi kan spika det. Annars måste vi ju kontakta någon annan.

  • SommarNoll9

    010809: Vad kul! Vad kostar klänningarna där, eller ska du hyra?

    Hoppan: Härligt! Ställer samma fråga till dig, vad har de för priser där?

    Jag MÅSTE också ta mig iväg och prova klänningar, men det får bli om ett par veckor, har lite fullt upp den kommande veckan.

  • SommarNoll9

    Ja det kan ju helt klart vara värt att boka tid. Får nog fixa det i veckan. Jobbar inte så långt ifrån högtidskläder så jag kan bara gå förbi där på lunchen.

  • SommarNoll9

    Finns ju någon ny underklädesbutik i kungspassagen, kan den heta change kanske?! Jag har inte kommit så långt ännu... men det är väl dags att börja fundera på det också

    Har bokat tid på Änglalikt nu. Ska dit nästa torsdag. Tänkte gå förbi på Högtidskläder idag och boka tid där också.

  • SommarNoll9
    DanKat skrev 2009-01-19 13:37:52 följande:
    Vi har beställt kuvert till både inbjudningskort och tackkort idag! Gjorde inbjudningskorten nästan helt klara i helgen, nu är det inte länge kvar tills dom ska skickas ut!!!
    Ååh vad härligt att ha kommit så långt. Jag var in på konstnärshopen idag igen och pratade med tjejerna där och fick lite tips och så. Tror nästan jag har bestämt hur korten ska utformas och det blir väldigt enkla. Nu ska jag bara sätta sambon i arbete med att göra själva designen på trycket

    Har även bokat tid för klänningsprovning på Högtidskläder nu och det blir nästa torsdag 09.00 och så ska jag ju på Änglalikt samma dag fast 18.30. Så den dagen blir det mycket provning
    Hoppas jag får med mig min lillasyster som smakråd.
Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...