• hoppan

    Bröllop Umeå 2009 fortsätter...

    Tack För hjälpen Umbraz!

  • hoppan

    Hej allihopa!
    JAg funderarlite på hur mycket man skall ta i kuvertavgift? Finns det några riktlinjer. Vi kommer att ha catering. Så här kommer det att se ut. Brudskål+snittar, förrät+varmrätt+tårta. Under middagen kommer det att vara påfyllning hela tiden inga tomma glas. till kaffet är det avec. Vi funderar på 350:- -400:- man vill ju inte att gästerna skall tycka det är dyrt. Hur gör ni andra?

  • hoppan

    VI är kanske lite tråkiga men vi skall inte ha någon tärna eller officiell bestam utan våra barn skall vara brudnäbbar.

  • hoppan

    Vi skall anlita Annas fest och mat. En som vi kände hade henne i sommras och jag tyckte det fungerade jättebra. Eftersom vi skall ha henne oxå så ville vi ha en annan meny. fannsinte så mycket att välja på men vi fick åka och hämmta mat hos henne och prova det var jätte snällt. hon skulle nämligen ha den rätten vi funderade på på middag just den fredagen.

  • hoppan

    Vi funderar på tårta från Finas eller Ica maxi de har bra och billiga tårtor somär jätte goda. Man kan ju alltid snittsa till dem lite själv. Nisses i holmsund gör jättegoda tårtor vet dock inte vad de kostar.

  • hoppan

    VIll nu har ni bestämmt er för vad ni skall ha för meny? vi fundera på räk och grape covtail+dubbelmarinerad oxfile. På bröllopet vi var på i sommras hade de den rätt som var med renkött tror jag med smak av norrland något sådant hette den. Den var bra.

  • hoppan

    HAr de rödingsoppa på menyn eller gör ni den själv?
    Vill nu skrev 2008-12-18 19:59:41 följande:


    Jepp! Det blir rödingsoppa + dubbelmarinerad oxfilé!
  • hoppan

    Nu är äntligen kyrkan bokad det blev stadskyrkan kl 16.00. Nu kan vi snart börja skicka ut inbjudningarna. Eftersom vi inte har berättat i vår omgivning så skickr vi ut ibjudningarna i väldigt god tid i stället. det blir ju under sommaren så folk kan planera in. Är et någon annan som skall gifta sig i stadskytkan denna dag. Jag har en hel del "gäster" som är inne på sidan så det kanske finns fler som skall gifta sig i sommar förutom oss?

  • hoppan

    Hur har det gått för er alla med solister till kyrkan. VI har en kompis osm skall spela piano så vi behöver enbart en solist.

Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...