• hoppan

    Bröllop Umeå 2009 fortsätter...

    Hej
    Jag har varit förbi och tittat på A&K jag provade en klänning där känndes lite konstigt. Det var en armlös klänning och den var snäv neröver och kjolen började gå ut vid höften jag var lite skepptisk men den satt jätte snyggt så nu vet jag nog villken model jag vill ha. JAg tycker att det fanns lite att pröva övarlag var ävenin på högtidskläder där fanns det lite mera men hon tyckte att jag skulle komma äter efter nyår. Det är roligt att se villka färgteman alla skall ha jag funderar på ljusrosa och vitt. Det har varit lite svårt att hitta inbjudningskort och papper i rosa har sökt över allt.
    Hoppas att alla har haft en bra helg!
    Vad kostade klänningarna på änglalikt? Den klänning jag provade kostade nästan 10.000 lite förmycket för vår budget tyvär.

  • hoppan

    Vad härligt ätt klänningen är påväg. Hur gå rdet för alla andra har ni allt besämmt och klart med lokaler etc. Jag flyter fortfarande runt lite men hur det än blir så är det ju bröllopsgästerna och att man får gifta sig som är hela grejen. Hur ahar det gått för er som skulle till Stockholm har ni varit iväg och hittat eran klänning?

  • hoppan

    Vi har varit och kollat på Norrforslogen bortanför Brännland ett litet gulligt ställe som inte var så dyrt runt 1500:- om jag inte mins fel. Vill någon ha telefonnummret kan jkag försöka fixa fram det. Det är ca 1,5 mil i höjd med Kassjö alldelens vid älven.

  • hoppan
    hoppan skrev 2008-11-18 19:03:25 följande:
    Vi har varit och kollat på Norrforslogen bortanför Brännland ett litet gulligt ställe som inte var så dyrt runt 1500:- om jag inte mins fel. Vill någon ha telefonnummret kan jkag försöka fixa fram det. Det är ca 1,5 mil i höjd med Kassjö alldelens vid älven.
    Förutom detta finns ju oxå Göstas Loge det kostar 4000:- inkusive städning. Hoppas du har fått lite mera info angående lokaler. Intressant och se hur många lokaler det finns som man aldrig har jört talas om. Svedjan och Sundlinska gården var nya namn för till aldeelns nyligen.
  • hoppan

    Jag tyckte att hon sa att det hade varit ett bröllop med ca 100-110 gäster där för några helger sedan. Hon so mhyr ut heter Doris och har tel.nummer 090-30257.
    Vi har även bokat Sofiehems föreningslokal på Sofiehem. Ligger mitt i ett bostadsområde men det är en bra lokal med scen etc. kostar oxå runt 1500:- för fredag - söndag.

  • hoppan

    Kul för dig vill nu!
    Vad blev det för klänning? Nu verkar då allt fungera för mig lokalen och allt är klart. Kollar runt lite på nätet för att hitta någon klänning både kina och skall börja kolla runt här i stan. Har funderat på en for ever yours klänning men måste kolla vad det kostar. Någon som vet?

  • hoppan

    Jag hittade en del fina ringar på hallbergs gukd. Hon var lite små sur ibörjan men de har umeås största utbud har jag hört. Jag har själv fått min ring gjord hos en guldsmed. Jag har orginalet på bild i mitt galleri, det är den i rött guld och två radig 5 mm bredd. Har en kommpis som har beställt via nätet och den var fin. Det är bra att lämna in guld man inte använder och få ner priset på så sätt.

  • hoppan

    JAg har bara köpt tomma kosrt som vi gör en text i datorn och drar ut på copiatorn eller i en skrivare. RIngarna har som sagt en guldsmed gjort åt oss blir lite billigare. Hade guld som vi växlade in och smälte ner. VI gjorde nya förlovningsringar oxå. Insåg att det var svårt att hitta en vigselring som pasade bra.


    mymelody skrev 2008-11-24 18:54:22 följande:
    Vill nu skrev 2008-11-24 17:19:33 följande:
    Jag var inne och kollade på korten också, beställde ett prov som man kunde få hemskickat. Funderar på om jag ska göra egna kort eller beställa, men eftersom att vi blir ca 120 pers så känns det jobbigt att göra så många själv?Ja det känns kul med ringarna, sedan så känner mamma en pensionerad guldsmed som ska hjälpa oss med ringarna så det kommer att bli billigt och bra =) Men allt annat kostar... det drar snabbt iväg.
  • hoppan

    Ni får ursätka alla mina felstavningar i texterna jag är tydligen snabbare i tanken än i fingrarna

  • hoppan

    Hej!
    Ser att man kan få en hel del proffsig hjälp, Umbraz verkar kunna en hel del om blommor. Har du lust att göra en prisuppskattning åt mig med? Jag funderar på bukketten i mitt galler först på sid 2 rosa rosr + vitt (som man brukar sätta till i buketter man gör själv, vita små kulor/bollar) hoppas du förstår min dåliga förklaring. Som ni märker är inte jag så bra på blommor,kanbehöva lite tipps och hjälp. Vill gärna ha en som är lite droppformad, inte sä mycket. Har ni några tips eller bilder att ge mig.

Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...