• Hemlig­2009
    Äldre 11 Nov 15:57
    17677 visningar
    144 svar
    144
    17677

    23 maj 2009

    Halloj!

    Jag tyckte att vi var en hel del som gifter oss den 23 maj 2009. Är det fel att ha en egen tråd kanske?

    Vore skoj att kunna följas åt den tiden som är kvar, lite nedräkning och hålla koll på varandra. Vad tycker ni?

  • Svar på tråden 23 maj 2009
  • ToBeMr­s
    Äldre 20 Jan 12:53
    #41

    Nu händer det grejer här och jag har bockat av flera stora poster på listan:

    Kyrka, festlokal, makeup, fotograf och hotellrum för bröllopsnatten bokat. Fick ändra tiden för vigseln litegrann eftersom fotografen var så uppbokad. Blir faktiskt bättre även med tiden mellan vigsel och festlokalen på det viset. Vigseln är nu kl. 17 och festlokalen stänger för allmänheten kl. 18. Det tar ca 40 minuter att åka mellan de båda ställena, så det är nog bra att vigseln inte är tidigare. Puh.

    Frisör håller jag på att kolla. Inbjudningar är under arbete, jag kan inte bestämma hur de ska vara :-S

    Klänning ska provas på lördag och jag hoppas få lite idéer på håruppsättning och/eller slöjor då. Hur ska ni ha håret? Uppsatt? Utsläppt? Tiara? Slöja? Det finns ju HUR mycket som helst att välja på. Men jag antar att det är enklare att bestämma sådant när man väl valt klänningen?

    Tänkte be mina kära gifta väninnor att visa sina bröllopsfilmer och foton. Bra att se och få lite idéer.

  • Monina­n
    Äldre 21 Jan 11:23
    #42

    lussebulle- vår vigselförrättare har konfimerat oss båda och han har döpt min lille lillebror och två av hans döttrar har jag gått och pluggat med. Så det var ett enkelt vad att fråga honom även om han har gått i pension. Han belv väldigt glad!

  • Snäcka­n08
    Äldre 21 Jan 11:55
    #43

    Jag ansluter mig också hit. Vi ska gifta oss på ett slott i Skåne den 23 maj .

    Lokal, kyrka, präst, solist, musik är bokade. Fotagrafen, toastmaster, bestman och tärna är klar, så också smink, naglar, hår och ringarna så klart!!

    Inbjudningarna är utskickade och OSA börja komma in.
    Fracken är klar, klänningen håller på att sys upp.

    Det som är kvar är att boka resa, delar av underkläderna, brudskor, önskelista, sätta menyen med personalen, blommor, bordsplacering och festprogram.

    Även tårtan kvar, vi har lite svårt att bestämma vad vi vill ha

  • lusseb­ulle
    Äldre 21 Jan 20:32
    #44

    Bokat vigselförättare!! Det blev en kvinna som kommunen rekommenderade när jag ringde.

    Tänkt på en annan sak. Ni som ska ha utomhus bröllop. Ska ni ha musik? Vi ska vara ute, men funderar på hur det funkar med akustiken. Kanske inte hörs något. Tänkte ha solist som sjunger en sång och sedan utgång och ingångs musik på CD. Verkar det konstigt med CD, man kanske ska ha någon som spelar live...

  • Tillde
    Äldre 21 Jan 21:19
    #45

    Mina bröder ska spela och svägerska sjunga. Får ha anläggningen inne (vi ska vara på en stor terass) eller under partytält om det regnar en massa.Så livemusik med förstärkare och allt blir det här...


    lussebulle skrev 2009-01-21 20:32:39 följande:
    Bokat vigselförättare!! Det blev en kvinna som kommunen rekommenderade när jag ringde. Tänkt på en annan sak. Ni som ska ha utomhus bröllop. Ska ni ha musik? Vi ska vara ute, men funderar på hur det funkar med akustiken. Kanske inte hörs något. Tänkte ha solist som sjunger en sång och sedan utgång och ingångs musik på CD. Verkar det konstigt med CD, man kanske ska ha någon som spelar live...
  • Monina­n
    Äldre 22 Jan 18:59
    #46

    idag så ordnade vi maten! Å vad skönt det känns. Till åtti personer så ska vi ha toast skagen till förrätt och buffe med en massa gott i som: ägg, crabbfish, räkor, marinerad fläskfile, kycklinfile, grillad kyckling, kassler , rostbiff och potatisgratäng. Till dessert så ska vi ha glassbomb med jordgubbar och hallon med grädde! Allt detta till 80 pers kommer att kosta ca 12500 kr!

    nästa vecka så ska jag på bröllopsmässa och få en massa ideer och kanske ordna hår och smink...

  • ToBeMr­s
    Äldre 22 Jan 19:59
    #47

    Det var ju ett riktigt bra pris!!! Skönt att ha det bokat!


    Moninan skrev 2009-01-22 18:59:04 följande:
    idag så ordnade vi maten! Å vad skönt det känns. Till åtti personer så ska vi ha toast skagen till förrätt och buffe med en massa gott i som: ägg, crabbfish, räkor, marinerad fläskfile, kycklinfile, grillad kyckling, kassler , rostbiff och potatisgratäng. Till dessert så ska vi ha glassbomb med jordgubbar och hallon med grädde! Allt detta till 80 pers kommer att kosta ca 12500 kr!nästa vecka så ska jag på bröllopsmässa och få en massa ideer och kanske ordna hår och smink...
  • lecaro­line
    Äldre 23 Jan 15:27
    #48

    Hallå!!! 4 månader kvar tjejer!! Hur känns det?? jag känner bara tralalaaaaaaa... : )

  • Hemlig­2009
    Äldre 23 Jan 15:40
    #49

    Kul!

    Vårt ringproblem börjar få en lösning vilket är så skönt. Just nu är vi ringlösa men nya ska beställas. Hoppas vi får rätt den här gången!

  • Brölll­oppan
    Äldre 23 Jan 17:39
    #50

    Hur kan ni ha en vigselförrättare redan? Jag ringde till min kommun och de sa att först när jag skickat in hindersprövningen så kan de utse en vigselförrättare.

    (Hon verkade tycka att jag var dum i huvudet som ville boka detta så långt som fyra månader innan. Som kontrast till de i klänningsbutikerna som tycker att man är lite bakom flötet om man ska köpa klänning BARA fyra månader innan, hur ska jag som "förstagångsbrud" kunna veta vad som är tidigt/sent att boka vad?)

    Jag har i alla fall skrivit ut hindersprövningen idag så att vi kan skicka in den så fort M2B kommer hem från jobbet och skriver under sin del.

Svar på tråden 23 maj 2009