• Hemlig2009

    23 maj 2009

    Halloj!

    Jag tyckte att vi var en hel del som gifter oss den 23 maj 2009. Är det fel att ha en egen tråd kanske?

    Vore skoj att kunna följas åt den tiden som är kvar, lite nedräkning och hålla koll på varandra. Vad tycker ni?

  • Svar på tråden 23 maj 2009
  • stina77

    Och vi gifter oss oxå den 23 maj. Vi ska ha utomhusbröllop på Getteröns klippor i Varberg. Längtar som bara den...

  • Hemlig2009

    Hur långt har ni kommit i planeringen?

    Vi har snart berättat för de närmaste och ska börja göra inbjudningskorten så att vi får iväg dem. Vi tänkte inte på att det är Kristi Himmelsfärdshelgen och att många kanske funderar på weekensresor, detta har vi nu fått höra så det är nog bäst att få ut dem!

    Ska beställa min klänning nu i januari, sedan är det mesta inhandlat. Tror jag, det dyker ju hela tiden upp nya saker.

  • Daniels B2B

    23 maj verkar vara ett bra datum, vi gifter oss i Motala samma datum! Vi är fortfarande hemliga så ingen vet att jag har provat klänningar sedan augusti/september =) Men min tärna vet förstås och hon har varit mer peppande än den med höjda ögonbryn. Är så glad har hittat en underbar klänning, så nu ska det ordnas med underkläder och sedan till sömmerskan för justeringar... Vi ska skicka ut inbjudningarna nu i mitten av januari eftersom, vi som några ovan, har långväga gäster, osa har vi satt den 30/mars. Känns som att vet man att man vill och kan komma så hör man väl av sig så snart som möjligt =)
    Har ni bestämt färgtema?

  • ToBeMrs

    Även jag ska bli fru den 23 maj =)

    Vi har bara bokat festlokalen än så länge, men imorgon ska jag ringa kyrkan. Hoppas vårt första val av kyrka är ledig... Annars är väldigt mycket klart i huvudet och jag skissar för fullt på hur jag ska göra inbjudningskorten. Vi har ett relativt litet bröllop: Ca 40 gäster.

  • Arla79

    Vi har pysslat lite med inbjudningskorten nu i em så nu är det bara ca 15 st kvar Klänningen är beställd och kommer i slutet av januari. Ringarna hämtade vi 1:a advent så den kostnaden är borta.

  • stina77

    Vårt färgtema blir vitt, beige o limegrönt. Vi ska ha festen i ett jättestort inglasat hus som ligger på klipporna precis vid havet. Till dukningen kommer vi använda oss av sand o snäckor mm. Vill få känslan av att sitta utomhus. Jag älskar liljekonvaljer o bestämde tidigt att jag ville ha dom i min brukbukett. Utgick från dom när vi valde färgtema.

  • Hemlig2009

    Kyrkan var faktiskt det svåra att hitta en tid i, vi ringde runt till alla i början på november och jag är glad att vi fick den kyrkan vi ville. Så ring imorgon ToBeMrs!

    Vårt färgtema är enkelt svart, vitt och silvergrått. Buketten blir dock i färg, typ den jag har i galleriet i cerise och orange. Näbbklänning i cerise. Dukningen blir klassisk, ev med blommor på borden som matchar buketten. Beror lite på vad restaurangen tar för det.

  • Emmet99
    Hemlig2009 skrev 2009-01-06 20:43:57 följande:
    Hur långt har ni kommit i planeringen? Vi har snart berättat för de närmaste och ska börja göra inbjudningskorten så att vi får iväg dem. Vi tänkte inte på att det är Kristi Himmelsfärdshelgen och att många kanske funderar på weekensresor, detta har vi nu fått höra så det är nog bäst att få ut dem! Ska beställa min klänning nu i januari, sedan är det mesta inhandlat. Tror jag, det dyker ju hela tiden upp nya saker.
    oj, är det kristi flygare!? Det hade jag ingen aning om! Tur nån har koll :D

    Jag ska också börja pilla med inbjudningskorten nu =)
  • Hemlig2009

    Nej, jag hade heller ingen aning om det! Inte förrän vi avslöjade det under julhelgen för mina föräldrar då mamma (som har koll) sa det som om det vore en självklarhet.


    Emmet99 skrev 2009-01-07 07:47:10 följande:
    oj, är det kristi flygare!? Det hade jag ingen aning om! Tur nån har koll :DJag ska också börja pilla med inbjudningskorten nu =)
  • Moninan

    vi ska också gifta oss den 23 maj. Har klänning( skaffade den i okt på rean), bokat lokal, vigselförrättare och köpt papper till inbjudningskorten. Men vet inte när jag ska skicka ut dem. Troligtvis i slutet på januari månad och sista osa tror jag ska ha till den sista mars så har man gott om tid att planera bordsplacering, mat och annat smått och gott.

    Vi kommer att ha ganska så stort bröllop ca 85-100 personer. Vi ska gifta oss ute så självklart så kommer vi att ha fint väder. Glöm inte att om det kommer regn i sin brudkrona så betyder det tur! Jag bor nere i blekinge och vi brukar ha riktigt varmt i just maj månad.

Svar på tråden 23 maj 2009