Inlägg från: Linn74 |Visa alla inlägg
  • Linn74

    Maj -09 Västkusten/Göteborg

    Hej!

    Jag gifter mig med min m2b den 16 maj på Aspenäs Herrgård i Lerum.
    Var ska du gifta dig?

  • Linn74

    Tja.. har ju en del kvar faktiskt. Det som känns lite akut för närvarande är att vi inte har bokat vigselförrättare och musik till vigseln och festen. Annars känns det rätt lugnt just för tillfället.

  • Linn74

    Nej, jag har inte gjort korten själv, vi har beställt färdigtryckta från Calligraphen.

  • Linn74

    Vi betalade ca 1000 kr för 35 kort - färdigtryckta med kuvert. Det blir kanske dyrare än om man gör dem själv (beroende på vad man vill ha) men det går ju snabbare och är enklare om man inte orkar sitta med egna kort. För mig var det värt varenda ev. extra krona.

    w2b 09 skrev 2008-11-04 10:46:20 följande:


    hej hej!Vi ska oxå gifta oss i maj, den 23:e i Gröens kapell i Landvetter.Vad har ni för mat/cateringfirma?Har bokat kyrka och festlokal, Mölnlycke hembygdsgård och DJ.Blir det mkt billigare att göra kort mm själv?
  • Linn74

    Har haft väldigt huvudbry om färger, det blir nog creme och vitt för oss med. Inbjudningskorten är i creme och guld, så kanske även guld. Däremot är jag lite fundersam över bukett och tärnklänning. Vill helst undvika vitt eller creme på tärnans kläder... Hur gör man då?


    Tizia skrev 2008-11-04 17:29:02 följande:
    EmMa09: Vad ska ni har för färgtema ? *nyfiken*Vi ska ha guld, vitt och creméfärgat. Idag skulle jag köpa kuvär till inbjudningskorten, jättefina gammelrosa för att få lite färg, då visade sig att dom var för små =/ Ett tips att kolla sånt innan =)
Svar på tråden Maj -09 Västkusten/Göteborg