Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    åååh fan va drygt när man inte får svar och att fler frågor finns när man väl lagt på.
    Det måste väl antingen vara mens, äl eller nidis. Eller? Om det inte är det, kan det blöda utan anledning hur som helst?

  • nennesjuttioåtta

    det vore ju fantastiskt men blöder man verkligen så mycket då (som du iaf gjorde efter ivfen)???

  • nennesjuttioåtta

    Izzie
    pfff förlåt men din beskrivning av dig själv med utväxt som en gloria lät lite för rolig för att inte få en bild i nennes sjuka huvud.

  • nennesjuttioåtta

    hörrni
    en annan gjorde ett ÄL-test precis bara så där utifall att och två streck blev det! Snacka om skott på mål menat som en passning! Jag hade bara två stickor hemma så då spar jag den andra till nästa cykel. Får se nu hur tempen gör, om den stiger imorgon eller senare. Imorse var den 36,5. Jag tycker det är helt fantastiskt att jag inte visste att man kunde tempa! Om inte annat så är det bra att se när det sjunker igen så man slipper spralla i onödan.

  • nennesjuttioåtta

    *mumsar*
    Jag tror det. Men nu har jag sköljt ner fiskgratängen från igår (idag kändes det som barnmat: potatismos, dillsås och mosad fisk - bara att skopa in!)

    *farbror barbro*
    Vad kan jag hjälpa dig med?

  • nennesjuttioåtta

    Piggis
    hej på dig! Ja, här är det alltid mer action när det är vardag. Maken har också noterat det.

    Lappis
    hmmm, nej det låter ju otroligt med den blödningen då men om det skulle vara positivt imorgon så har du ju en historia som heter duga! Hur länge blödde du då? Fast jag förstår ju hur du menar, kommer det mycket färskt blod så vet man ändå att det inte finns möjlighet att det är något kvar. Men det kanske gömde sig jävligt bra?

    Tack! Här har vi legat i som tusan men det har vi gjort förr också...

  • nennesjuttioåtta

    ååååh var nere ch röjde i källaren precis och bar upp en hiskeligt massa kartonger med böcker (bokhyllorna är det enda vi inte har fixat till). Jag har tänkt i flera dagar att jag skulle ta tag i gillestugan (eller vad man ska kalla det) där vi haft/har alla flyttkartonger och vår bäddsoffa bl a och ställa in vår gamla säng där som stått i hallen i källaren. Så det gjorde jag nu och skulle precis börja bädda när jag kom på att vi bestämde att sängen ju inte ska vara kvar här utan hem till hans föräldrar. Och dataskadad som jag är blir jag helt paralyserad och bara tänker ÅNGRA! ÅNGRA! ÅNGRA! som om det hjälpte att trycka ctrl z nu... *suckar* Jaja, ingen större skada skedd men nu måste vi ju böka ut den ur rummet igen...!

    Piggelin hahhaha ett öjneblick!

  • nennesjuttioåtta

    Mrs B
    står eleven fortfarande i beroendeställning till dig bör du tänka dig för.

    Koko
    Nu har jag hämtat posten! TACK!!!! Ska jag ta en om dan eller varannan som du gjorde...? Det stod något om nedsatt reaktionsförmåga, eeeehehhehehe men inte skulle man väl ta dem i ögat?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!