• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Telemarkgrrl

    Tack igen, sötisar!

    Ja, nu blir det en provomgång med medicinen (efter nästa mens) och sen är det bara en låååååååååång väntan kvar.

  • Lapinette

    Ahhh... du får boka in en massa skiddagar så går tiden snabbare !

  • Lapinette

    Själv måste jag jobba i helgen men kommer absolut förbi en stund på brunchen. Någon (nämner inga namn!) har klantat till datakörningen så jag har suttit och slängt bort 1,5 dags jobb. Den är FEL, FEL, FEL... måste nu vänta, förklara för kunderna som väntar på rapporter och sen jobba som en gnu när jag får de nya resultaten på torsdag .

  • Lapinette

    Gör det så extremt sällan numera. Förut jobbade jag nästan jämnt några timmar varje helg. Men det är inte skoj när det är någon annan som shabblar. Ok om jag får skylla mig själv.

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    uuuh va trist att jobba helg!

    nu ska jag hångla med mannen! Tyvärr brudar, vi får fortsätta en annan gång (koko, du ska få du-vet-vad på söndag så du blir tyst ), förmodligen redan imorgon! Ha det gött!

  • Telemarkgrrl

    Jag ska också gå hem och hångla med mannen nu. Och äta indiskt, mmmmm!

  • Lapinette

    Själv ska jag iväg och köra sakta spinning. Missade mitt pass igår. Stod på SATS och insåg att jag hade "tänkt fel" med 30 minuter, 5 minuter innan passet började och självfallet fullt. Tror ni det är ett positivt tecken = GRAVID!!! eller kanske det är ett annat tecken ... kaninen börjar bli gammal och disträ.

  • _koko_

    Oh, det kanske var du, nenne, som satte igång mina hormoner??

    Men ni får sluta prata om att hångla, jag får ju sitta med benen i kors här!

    Nåväl, hörs i morrn!

    Lappis - Jag sätter mina pengar på gravid.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!