Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Cicci, jaså dagisfröknarna sade till den där elakingen i alla fall, det var ju bra, jag tyckte först det lät som att jaja, det är så de hälsar så vi låter det vara så...

  • BrudSommar2006

    AM, pratar han svenska då?

    Nenne, visst är det märkligt med den där läskiga typen men han har börjat titta in hos flera andra grannar också men värst är det för makens föräldrar och grannarna bredvid. Det verkar som att han går över svärisarnas tomt för att komma till och från grannen. Sedan har ju grannen betalat för att sätta upp en massa kameror och belysning som ska tändas när han kommer och går och de sitter ju på svärisarnas tomt eftersom det är där han går så han kanske tycker att han ska ge sig på dem också? De har hur mycket bilder på honom som helst som tagits av de där kamerorna men vad hjälper det när det inte går att få fatt på honom. Vi har föreslagit olika metoder för att försöka snärja honom men de törs inte ifall att det misslyckas och att det då ska bli ännu värre i fall att han blir uppretad.

  • BrudSommar2006

    AM, fick svar på frågan, så han är en stalker då och håller på och smsar fortfarande?! Har vi faktiskt hittat en riktigt stalker här i tråden?!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, IRONISKA, vad betyder det *sagt med stora tefatsögon*?

    Har tyvärr inte så många nationaliteter att jämföra med, var ju gift med en marockan tidigare men har ju liksom inga andra av den nationaliteten att jämföra med...

  • BrudSommar2006

    Cicci, dina historier är otroligt underhållande, haha!

    AM, det som lät som en riktig stalker-historia först...

  • BrudSommar2006

    Ingen streptokocker men däremot har vi tid hos barnläkaren igen imorgon förmiddag. Får se vad de säger då.

  • BrudSommar2006

    Jodå, tidigare gift med en marockan, fast han hade skotskt pass och hade bott där himla länge.

    Astma, usch, hoppas inte. Eller kattallergi, fasa. Fast jag är ju som sagt inne på min tredje sjukvecka nu utan att bli frisk så jag tror att jag smittat henne med det jag har vad det nu är.

    Det här blir en jobbig vecka för min rygg vad det gäller bärande, maken ska på kurs tre kvällar i rad nu med sitt båtförarbevis och sedan är det möte i samfälligheten på torsdag och det är bättre att han går än att jag går tycker jag så jag blir själv med Iris fyra kvällar i rad nu. Det blir mycket bära som min rygg egentligen inte tål men, men.

  • BrudSommar2006

    Telis, hon behöver ju inte bäras så jättemycket men just i samband med bad, blöjbyte, påklädning och läggdags så brukar det bli en del dessvärre.

    Nu måste jag nog snart åka hem och lösa av maken, inte mycket nyttigt har gjorts här idag, måste bättra mig imorgon!

  • BrudSommar2006

    Suck, jag försökte få i Iris hostmedicin men det stänkte mest överallt utom i truten på Iris, sprutan var så trög så det gick inte att trycka långsamt och sakta som jag planerat. Det har tagit över en halvtimme att få henne att somna och nu sover hon ändå oroligt och kommer säkert att vakna snart igen.

  • BrudSommar2006

    Vänner, tror er dagisfröken försöker säga dig något...

    FruLlis, mådde du lika illa förra gången?

    Nä, dusch och sängdags.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!