• Ore

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Oj, ny tråd, höll på att missa det. Jäklar vad ni pratar på bra, är helt överväldigad. Kan bero på att jag är trött också...

    Grattis på födelsedagen till Cicci (och alla andra som behöver gratuleras, även fast jag är smygläsare så har jag varit en väldigt sporadisk sådan...)

    Vad var det nu mer jag läste som jag tänkte att jag skulle kommentera.... Härlig trådstart, Nenne. Love it.

    Resten får vänta till imorgon, tror jag... Är rejält trött och ska nog prioritera litet tid med maken. Kanske kan locka honom i säng

  • Ore

    Som fd smygläsare skulle jag aldrig få för mig att kolla upp vilka ni är IRL. Litet roligt hade det ju kunnat bli om det visade sig att man bodde granne med någon som man knappt hälsade på i verkligheten, men pratade väldigt mycket med i denna tråden...

    BrudSommar2006: Sköna soffor är jag också i behov av, det får bli en sväng till Mio någon dag. Jag har dock inte så bråttom, har inget färdigt vardagsrum att ställa dem i ändå.

    Zozo: Usch för ohjälpsamma doktorer, sådana tycks jag också oftast träffa på... Därför undviker jag sjukvården så mycket jag kan. Grattis till viktnedgången förresten.

    Vill någon inboxa recept på jättegod gryta till mig också så vore jag superduperglad

    Hälsningar från smygläsaren som försöker bli en i gänget genom att helt enkelt försöka kasta sig in i diskussionen även om det känns liiitet märkligt än så länge... Men jag lovar att jag kan hålla för ögonen om ni ska springa omkring nakna

  • Ore

    Kul att du har en bra arbetsdag, koko. Min är totalt hemsk. Missade beställningar som hemsöker mig genom att jag måste beställa expressleverans (vilket alltid kostar extra), jag har lyckats lägga fel kuvert på internposten, så ett som jag verkligen behöver är nu på vift någonstans... Vet inte vart. Snart får jag nog bita i det sura äpplet, skicka ut ett massmail och efterlysa det. Kommer bli retad för det i veckor, suck.

    Och inte har jag tid att sitta här och läsa heller, egentligen... Trots det saknade kuvertet, så har jag sjuttioelva andra saker att ta tag i.

    Men vad 17 ska jag våga göra, som är någorlunda ok att klanta till? Det kryllar inte av sådana arbetsuppgifter för mig.

    Nåja, in i ekorrhjulet igen.

  • Ore

    Måate säga att era stalker, boris becker och trick or treat-historier muntrar upp min tunga dag betydligt. Jag lever även på att jag vid 16:00 lämnar jobbet för att bege mig till kiropraktorn, och sedan kommer jag hem till en ovanligt välstädad lägenhet och kan bara ta det lugnt resten av kvällen.

    Liten m.fl.: I ett område där jag bodde för några år sedan delade de upp lappar à la hotellrum som man fick hänga på dörren om man ville ha besök av barn på halloween. Annars fick barnen vackert låta bli att ringa på eller ställa till med bus. Bra idé, tyckte jag.

    Nenne: Skippa peruken, och ge dem en dräpande kommentar om någon skulle stirra konstigt på dig. Du har nog någon att plocka fram om det skulle vara så. För övrigt tycker jag att du källsorterar exemplariskt. Får man fråga vart exakt som dildon hamnade? Övrig elektronik?

  • Ore

    Och jag lyssnar storögt på era berättelser... Själv lyckades jag gå från oskyldiga "fråga chans-förhållanden" innan man ens blivit tonåring, till att vara singel fram tills jag vid 15,5 års ålder blev störtkär och gav mig den på att jag skulle ha killen i fråga. Vi blev ihop när vi var 17 och gifte oss i somras, 10 år senare...

    Så jag saknar helt historier att komma med där, men jag lyssnar gärna (och noterar att jag ska hålla mig undan från Irländare om jag någon gång skulle bli singel igen...)

  • Ore

    Åh, litet skönt att inte vara ensam... Kände mig otroligt småstadsaktig och långt ifrån världsvan när jag hörde om era eskapader. Riktigt skoj att läsa!

    Har redan blivit varnad för tyska killar av en kompis, framförallt tyska stavhoppare (vet inte hur vanligt förekommande det är). Eftersom hon numera är förlovad (kanske tom gift?) med en annan tysk kille så var det kanske framförallt stavhoppande killar man skulle akta sig för. Dessa var definitivt välvaxade, som jag förstod det. Kanske stödjer den teorin?

  • Ore

    Hmm... Jag har nog klickat in här en 20-30 gånger bara idag... (Har ovanan att stänga ner internet för att jag i min enfald tror att det ska få mig att jobba bättre).

    Nu ska jag gå skallgång efter mitt saknade internpostkuvert... Har inte fått något napp på det förnedrande massmailet där jag efterlyser kuvertet, annat än några kollegor som ironiskt frågat om jag fått tag på det... Hur det ska gå när "gubbarna" på min avdelning har läst det vet jag inte.

    Ska försöka skrämma liv i min gamla sega dator hemma, och läsa ikapp alla sjutton sidor ni lär ha åstadkommit innan jag kommer hem...

  • Ore

    Page: Nej så länge har jag inte läst. Hon nämnde det i något inlägg för bara några sidor sedan, skrev något om att hon funderade på om hon borde ha solglasögon på sig..?

    Jag fick till slut tag på det försvunna internpostkuvertet, hann få in det i systemet, och sedan snabbt iväg till kiropraktorn. Efter att jag kom hem har jag gnällt litet på syster, som har den fula planen att jobba när vi planerat överraskningsfest för henne. Var rätt så säker på att hon inte skulle göra det, eftersom hon lovat att inte jobba de helger hon har sina barn hos sig. Men nej då... Så nu är jag hemsk syster som inte förstår henne, för att jag frågade om hon har ordnat barnvakt... Eftersom alla hennes tänkbara barnvakter är bjudna till festen så är jag säker på att hon inte har fixat detta än.

    Jaja, bara för att jag inte hann/orkade ringa till någon helt okänd människa på hennes jobb så får jag väl nu istället ringa till alla övriga inblandade och försöka komma på en plan.

  • Ore

    Japp, jobbar ikapp. Men konstaterar att det var en jäkla tur att jag tittade in här, annars hade jag helt glömt bort att jag skulle till företagshälsan och få influensavaccin.

    Kanske dum idé efter vad ni skriver, men jag pallrar mig nog dit i alla fall. Fick någon känsla av att jag borde ta vaccinet i år, även om jag aldrig gjort det tidigare... Så jag går nog på den känslan...

  • Ore

    Har heller inte fördjupat mig i slemtydning, men det känns bra att det finns litet expertis här inne... Även om jag hoppas att ni ska slippa tyda slemmet och istället bli gravida.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!