• 27juni2009

  kristianstadstrakten 2009?

  Någon som skall gifta sig i kristianstadstrakten nästa år? (gärna nästa sommar) kunde vara kul att utbyta idéer o tips på frisörer etc etc

 • Svar på tråden kristianstadstrakten 2009?
 • lönnsjö

  AnCo: jag kan inget uthyrningsställe men cateringfirmor brukar ha bord och stolar att hyra ut.Hmmm, mitt tips är att googla

  Någon som vet ett bra ställe när det gäller tårta? Har tänkt Duvanders men det kanske finns andra bra alternativ.

 • anapanasiti

  Som det ser ut nu så blir det bröllop i kristianstadstrakten 2009 :). Men vi har inte bokat nånting än. Jag har hittat klänningen som jag ska ha och ringen är det inga problem med eftersom min syster är guldsmed... vi vet vilken kyrka vi vill ha o vilket datum... så spånar vi därifrån :)

 • micof

  AnCo:
  Rent a tent tror jag som heter, som hyr ut här i Kristianstad. Har nästan för mig att det ligger på företagsregister här på BT med ?

  lönnsjö:
  Fantasi har ju massor med alternativ och är ganska mycket billigare än Duvanders.

  Conditoriet som ligger vid fängelset i stan, jag har fått black out så jag minns inte namnet, har dom godaste tårtor jag smakat. Till å med princess tårtor (som jag tycker brukar smaka likadant över allt)är himelska !!
  Jag kommer nog beställa vår där, om det inte sticker iväg för mycket i pris.

  anapansiti:
  Va kul att ni börjat spåna iaf

  Kul att det kom så många med !!! Hihi... fullt ös på utbyte av ideer och tips !!!

 • 27juni2009

  micof, på vilket håll utanför fjälkinge? om du läser högre upp i tråden ser du var jag e i från

  Jag skulle oxå rekomendera fantasi, de har så man bokar tid o pratar m konditorn o får prova ett par av deras mousser om man nu vill ha mouss tårta vill säga de har även i butiken en lista på olika tårtor o fyllningar som man kan hämta, på plats kan man titta i en pärm m bröllopstårtor. princess 30/bit 1 mouuss 32 o 2 mousser 34 tror jag de var de sa till mig, sen tillkommer de lite om man ska ha en avancerad tårtform/dekoration.

 • micof

  Nä, asså. Mitt i Fjälkinge, så centralt man kan bo i en by !!!

 • lönnsjö

  Tack för tipsen micof och 27juni2009. Ska kolla upp dem. Duvanders ska ha 45 kr/bit så jag tycker det är värt att kolla runt lite.
  Ska ni göra er make up hos ngn, i såfall var? Tips?

 • förstagångsbrud

  Hej hej, jag är från Hässleholms kommun så det är väl Kristianstadstrakten... Ska gifta oss den 1 maj 2009, ska ha festen I Östanå den 2 maj. Har fixat klänning, bokat festlokal och bokat fotograf, sen står det stilla med planerna. Men det är kul att höra om andras planer!

 • micof

  Ja just makeupen vill jag med ha tips om och pris uppgifter Bra om det är en frissa där man gör makeupen med ju !!
  Det är så dumt, dagarna går i sån fart att man inte hinner tänka på att ringa å kolla upp sådant !! De ä först nu när man kan varva ner lite, som man kommer på sådant !!

 • 27juni2009

  puffar oxå för mak tips
  har kollat m make up store o de vill att man komme ro gör en sminkning nån vecka innan, kostar ca 500 o så får man lära sig o får produkter för den summan. om man vill kan man betala för 2 ggr redan första gången o få produkterna samtidigt för att sen på dagen B bara komma dit o bli sminkad o njuta. men jag kna tycka att 1000 kr är ganska mycket, ok man får ju produkter, men aj sminakr mig inte ås mycke i vanliga fall så behöver ja make för sååå mycekt pengar?....

 • anapanasiti

  Jag har inte tänkt så mkt på det där med make up... sminkar mig typ nästan aldrig, så jag ska nog be min syster sminka mig. Hon är duktig, vet vad som klär mig och vad jag vill ha :)

Svar på tråden kristianstadstrakten 2009?