• LinaM

    Jämtlandsbrudar del 4!

    Pyssel är alltid roligt! Och helt klart roligare än att läsa kurslitteratur!! Själv tycker jag att jag ligger bra till. Skickade ut inbjudningarna för 2 v sen, och 24 har faktiskt svarat redan! Det är ju en stund kvar så de resterande har ett litet tag på sig... Vi har varit och pratat med guldsmeden och beställt vigselringen, den kommer bli sååå fin!

    Det jag närmast ska göra är att ta med mig menyn till Systemet så det kan ge lite förslag på drycker...och sen prova! Inte så tråkigt alltså!

  • LinaM

    Jag ska gifta mig i Lits kyrka, är uppväxt där så det har alltid varit min dröm...Själv då?

  • LinaM

    Celtic: Snygga inbjudningskort! Ska också börja leta underkläder, tror jag kör på ett set och försöker hitta något som ger snygg siluett och är heta...kan bli lite svårt..!

    Har skickat våra inbjudningar och hälften har svarat! Känns mkt bra!

  • LinaM

    Lite motigt just nu...Fick nyss reda på att prästen som vi "bokat" blivit sjukskriven och kommer inte kunna viga oss plus att tjejen som skulle fixa blommorna (m2b's kompis tjej...) inte kommer komma på bröllopet och därför inte kan fixa det...Just när man tyckte att allt gick så bra...

  • LinaM

    Har ingen erfarenhet av dom heller, men det låter ju mest som de vill pressa dig på pengar... Var själv in på Interflora mitt emot bion (som Stårsan) nu precis innan jul och de var supertrevliga och trots att det är alla hjärtans och blommorna är dyrare då så skulle det gå på drygt 1000:- för brudbukett 3 rosor till tärnorna (floristens idé som för övrigt också blir billigare än buketter...) och 2 corsage. Jag tror att det löser sig för dig och det kommer bli jättebra i alla fall!

  • LinaM

    Sjukt att det beter sig så! Tror de att de får kunder på det sättet eller?! Tur att du stod på dig! Jag är glad att jag inte gick dit!

    Gott slut och gott nytt år på er alla!

  • LinaM

    Välkommen Röda blixten! Hur långt har ni kommit i er planering?

  • LinaM

    Välkomna Corona och Pingst09!

    Corona: Jag har bokat på Hårcompaniet och det verkar bra men om du har en frisör som du trivs med så skulle jag ta honom! Du kan väl kanske fråga om han gör bröllopsfrisyrer och se om han har några foton kanske?

    Pingst09: Låter som du har allt under kontroll!

Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 4!