• Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 4!
 • FruHamberg

  Så bra att du har fixat ny tråd! Gud så snabbt tiden går .
  Har några frågor till er: Vilken frisör använde ni? Eller ska... Vart fixade ni sminket? Och slutligen kan nån rekommendera ett bra band/trubadur/enmansshow(eller vad det kan heta när det bara är en person)?

 • sarmarg

  Bra Nienna att du fixar nya tråden...

  Jag vet ej vilken frisör jag ska anlita men ska höra med vår lokala som jag brukar klippa mig hos.

 • Stars2009

  Å jag är ju också typ Jämtlandsbrud. Är ju egentligen från Härjedalen där jag också ska gifta mig men bor nu i Östersund.

  Jag gifter mej med Lars den 14 februari och har precis beställt klänning från 1koo i Kina... så sjukt spännande!

 • celtic
  FruHamberg skrev 2008-10-21 15:09:44 följande:
  Så bra att du har fixat ny tråd! Gud så snabbt tiden går .Har några frågor till er: Vilken frisör använde ni? Eller ska... Vart fixade ni sminket? Och slutligen kan nån rekommendera ett bra band/trubadur/enmansshow(eller vad det kan heta när det bara är en person)?
  Vi har anlitat Martin Kjellerstedt som är frontman i bandet Mango som vår DJ. Han går även att hyra som trubadur. Vet inte hur bra han är eftersom jag inte sett honom live men har hört bra om honom och han var väldigt trevlig och lätt att ha att göra med.
 • Stars2009

  Hej Celtic!
  Martin är väldigt bra som trubadur. Han är duktig och lättsam. Har inte själv anlitat honom men har hört honom och han är duktig.

 • celtic
  Stars2009 skrev 2008-10-23 10:09:56 följande:
  Hej Celtic!Martin är väldigt bra som trubadur. Han är duktig och lättsam. Har inte själv anlitat honom men har hört honom och han är duktig.
  Vad kul! Jag har bara hört bra om honom så det känns tryggt. Någon av er som har tips på frisör och florist i Östersund?
 • FruHamberg

  Ok, då ska jag kolla upp lite om Martin Kjellerstedt.

 • Stars2009

  Jag kommer ha Anna Fraser på Kärnan Blommor som florist. Hon har nyligen varit med och tävlat i SM i blomsterbinderi. Min kompis gifte sig i augusti och köpte sina blommor hos Linnean på Brunflovägen. När hon på bröllopsdagen hämtade alla blommorna så var det inte vad hon hade beställt. Buketten var sååå mycket mindre än vad hon hade beställt så hon blev jättebesviken.

  Mitt tips är Kärnan Blommor, de är jätteduktiga!

Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 4!