• Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 4!
  • celtic

    Är det Linnean på Brunflovägen kanske? Har hört bra om dem. Börjar känna mer och mer att jag kanske ska byta, man vill ju att det ska kännas bra och jag har inte lust att spendera 2000 kr i en butik där personalen är dryg. Visst borde jag kunna få tillbaka min handpenning? Hon har ju inte gjort ngt ännu. Annars får jag väl beställa blommor till borden därifrån. Ska kolla med interflora mitt emot bion, Stårsan du har ingen bild på din bukett?

  • Jämtlandstaus

    jag gick hos linnean och är jättenöjd! fick en fantastisk bukett

  • celtic

    Gud det här är helt sjukt! Jag ringde till Kärnan idag och avbokade min beställning. Först kunde de inte ens hitta mina papper. När de sedan hittade min beställning sa jag att jag ville ha tillbaka de 500 kr jag betalat i handpenning. Då säger hon att nej men det var ju en konsultationsavgift och det kan jag ju inte få tillbaka. Nej det var handpenning för hela arbetet sa jag som det också stod på kontraktet. Det var sån himla tur att jag sa att jag ville ha kontraktet när jag var där, för de ville först bara ge mig kvittot från kortmaskinen. Tror de verkligen att de kan ta 500 kr för att sitta och prata i en halvtimme? Vem skulle betala det? 100 kr kanske. När vi bokade mötet sa hon inte heller ngt om att det skulle kosta utan efter mötet frågade hon om jag ville lägga en handpenning.

    Jag stod ju på mig och sa att det var klart att jag skulle ha tillbaka pengarna, ångerrätt, reklamationsrätt det faktum att det stod handpenning på kontraktet och inte ngt om att jag inte kunde få tillbaka den. Tillslut så gav hon sig och sa att jag skulle få tillbaka pengarna. Hon sa också flera gånger att så här kan man ju bara inte göra, man måste betala för konsultation, om man går till frisören kan man ju inte få en konsultation gratis etc. Helt knäpp tjej verkligen.

    Ja sa att de nästa gång får vara tydliga när man bokar ett möte att det kostar 500 kr och även skriva de på kontrakten annars kan de inte hävda någonting.

    Behöver jag säga att jag inte rekommenderar Kärnan blommor!

  • LinaM

    Sjukt att det beter sig så! Tror de att de får kunder på det sättet eller?! Tur att du stod på dig! Jag är glad att jag inte gick dit!

    Gott slut och gott nytt år på er alla!

  • nous deux

    Hej
    Vi ska ocksa gifta oss i Frösö kyrka.
    Känner mig lite vilsen med blommor och hår då jag måste fixa allt på distans, vi kommer inte kunna komma upp till ö-sund förren max 10 dagar innan...

    Jag tror dock att Cavalins mittemot bion eller Lineans då de har bra rykte.

    Är det någon som vill berätta i tråden vad ni har betalat för era trubadurer-djs? vi vet inte vad vi ska välja ännu, men antagligen en dj då vi även vill ha inte svensk musik.

  • FruHamberg
    Stårsan skrev 2009-01-06 13:00:28 följande:
    Vi var sjukt nöjda med vår trubadur och DJ Martin Kjellerstedt (www.kstedt.se/). Rekommenderas varmt.
    Har oxå funderat på han, kul att höra att du var så nöjd! Hur mycket tog han för en kväll?
  • Stårsan

    Kommer inte exakt ihåg hur mycket vi betalade men det var ett par tusen. Hör med honom vad han kan erbjuda för en helkväll.

  • Röda blixten

    Hej hej!
    Efter att ha "smygit omkring" här ett tag tänkte jag nu ansluta mig till er andra Jämtlandsbrudar.
    Jag och min sambo kommer att gifta oss i Frösö kyrka den 18 juli 2009.

  • LinaM

    Välkommen Röda blixten! Hur långt har ni kommit i er planering?

Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 4!