• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    Vet inte vad det blir för förrätt om vi hellre vill ha något m fisk, så långt har han inte kommit i spånandet (klippte ut från hans mail)


    hummle skrev 2008-10-24 12:25:59 följande:
    men åååååå nu känns min lunch som kokt blöja lät ursmarrigt ju spec lammet då jag o lammrätter har en slags fling om d blir fisk som förrätt blir d?
    Så nu har jag fått bekräftat på att jag har bokat en vf. Sweetsun, han verkade lite virrig men blir nog bra. Hoppas jag.

    Artist: Snart kan hon springa! Vi får komma förbi o inspirera henne mer i framtiden. Och äta smarrig fika.
  • Tx2

    eller smarrig kaka.. och jägermeister.
    Jag kan komma förbi och äta frukten o dricka bubblet så kan du ta ditt äpple o fickpluntan
    Gbg? När börjar dem fixa till dig? Gör du sminket på plats? Vad skall du göra med ditt hår som tar tre timmar?

  • Tx2

    Fast du behöver kanske välja ottan.. så att du inte behöver stressa med smink o påklädning, lunch o ev fotografering?


    artist skrev 2008-10-24 15:13:23 följande:
    Löshår . Bild i galleriet.. Trollhättan! Jag har hela dagen opå mig, får välja tid själv (inte i ottan alltså).
    baver: tack, skall kolla upp guldsmeden.
  • Tx2

    Danielaa: stämmer att det blir svarta rosblad på borden. Och svarta placeringskort o festprogram. Inte tänkt så mycket mera, tror att våra bord är ganska smala, får fundera på dekorationerna längre fram.

    Håret tror jag att jag vill ha en massa fina lockar o utsläppt. Var inställd på blomma i håret, men kan hinna ändra mig.

    Buketten hoppas jag att T fixar. Vill nog bara en en sort och vita blommor, typ callor, liljor (fast dem kanske luktar för starkt) el orkideer.

  • Tx2

    Sweetsun: Hört att man skall se till att floristen plockar bort det. Är mest rädd att liljan kommer lukta så starkt.

    Skille: vad kul med flytten, men du får se till att du är arbetsledare och är behjälplig och håller upp dörrar och pekar vart kartonger o möbler skall.

    Längtar oxå tills på fredag. Skall bli så kul att se er igen.

    P.S. Har nu nästan bestämt mig för att byta till Peter om det går.

  • Tx2

    Haha, fick samma svar när jag mailade honom i helgen. Har bara dåligt samvete för att jag måste avboka eva. Hon har ju tackat nej till andra pga oss. Tippar på att vi tar paket tre. Skall man räkna med honom vid middagen så att han oxå har en plats o mat?

  • Tx2

    välkommen hit stellajsj. Finns en fika-tråd i trådstarten ifall du vill träffa oss oxå.När gifter ni er och vart? Planerat länge?

    skruttgumma: än så länge har jag bara varit på nordstansguld och fått prisuppgift på vigselring (skall göras på en liknande skena som jag har fast smalare o med en massa små stenar). Skall ta mig till wranges (då min förlovnignsring är köpt där) och höra vad det skulle kosta där.

    Skulle tippa på att det är det han jobbar med (inte bara bröllopsbilder) men det har nog skille bättre koll på då hon har tagit bilder där.

    Fast jag tänkte att fotografen kanske fick en plats på någon hörna där han har bra översikt över gästerna men även har möjlighet att tex ta kort på maten och då kanske det är bäst att han tar kort på sin egna mat. Får väl höra med honom hur han vill ha det, om det blir aktuellt med honom.

    J D skrev 2008-10-27 17:07:26 följande:


    Inte för att jag har Peter men praxis är att man ej räknar ftografen till middagen. Man ger dock ngt enklare att äta (men det äts ej tillsammans med gästerna). Lämpligt att ge ngt som kan ätas stående (på språng).
  • Tx2

    danielaa: är det vigselringen som du hade på bild? Blir körigt för mig den här veckan att kolla på klänning. Hur ser nästa vecka ut för dig?

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3