• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    Igår var vi o kikade på kläder till T. Han fastnade för en glansig frockcoat. Skall kolla runt på lite fler ställen innan han bestämmer sig.

    Nu knåpas det med texten i inbjudan. Lyckats få till våra namn nu i alla fall men får nog ta in experthjälp av vår värdinna och toastmastrar med formulering på texten. Tur att det är gott om tid innan dem skall skickas ut.

  • Tx2

    MalinJohn: Grattis till klänningen. Lite ångest över att jag inte hitta min än. Många jag gillat men ingen helt hundra.

    Stor lycka! Nu äntligen lyckades jag med min lilla "tvättlapp" som skall vara på våra pappersgrejer.

  • Tx2

    Vad mer kan vara bra att ha i info-bladet än vägbeskriving till vigselplatsen och festplatsen, ev boende, klädsel, matallergier, tal, barn?

  • Tx2

    Ihh, tagit ett litet steg närmare min klänning. Skall se vad dem säger att den kostar och om det går att göra alla förändringar jag vill. Så tack artist, blev en av klänningarna du hittade på little coral

    Snart kan jag även ta itu med knåpandet av inbjudningarna. Skall testskriva ut lite i veckan o även höra med mina toastmastrar o värdinna om formuleringar.

    Och äntligen fått tag på min solist som varit ute o rest. Artist: har du fler på lager som kan kompa?

    Helgen har som vanligt gått för fort. Bio, konsert o fars dag-firande.

  • Tx2

    Tar mig friheten o lägger till tränings-länken i trådstarten.

    Glöm inte att kika i fika-tråden, snart dags för en ny träff.

  • Tx2

    När jag var tärna så åkte vi i en "vanlig" bil och brudparet i en annan, vi hade inte fått plats. Dessutom så tog brudparet en avstickare, vilket vi oxå kommer att göra, för att pausa lite o vara lite själva. Medans vi minglade med dem andra gästerna.

  • Tx2

    Vill ni ha med dem i limmon så ta med dem.
    Vårt brudfölje är ganska stort så dem får åka själva. Dessutom vill jag ha lite egentid med min man(!) och pausa, fylla på energi o reflektera en liten stund. Misstänker att man inte får det så mycket under dagen.

  • Tx2

    I know
    För era tärnor o bestman kanske det är roligare att umgås med dem andra gästerna under en halvtimma el vad det kan tänkas röra sig om?

  • Tx2

    Får dem inte skumpa när dem kommer fram till lokalen?

    Vi kommer nog att skåla i lite mousserande, cider för dem som kör, direkt efter vigseln och sedan får dem mer mousserande o snittar när dem kommer till lokalen. Misstänker att vi bara får cider, vatten o macka under tiden för att försöka vara lite fräscha (kommer förhoppningsvis vara en låång dag). Tipset jag fick från min vän var att se till att serveringspersonalen lägger undan några snittar så att man kan få smaka när man kommer dit. Det hade dem missat.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3