• Pumpkin

    Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 12!

    Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m2999976.html

  • Svar på tråden Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!
  • furillen

    mm det är klart den punkten kommer komma, när man bara kan njuta av allt. men just nu blir det maxi stormarknad

  • Anja 19 juli 2008

    Här är saker o ting inte heller klara...

    Städat är det, här glänser och är smakfullt julpyntat, är riktigt nöjd måste jag säga, men vi har massor att göra ikväll.

    Daniel är och fixar de sista julklapparna till sin mamma, morfar och min mamma osv just nu, jag håller på att fixa och dona här hemma och jag och barnen ska duscha. När Daniel kommer hem ska jag iväg och handla de sista julklapparna till barnen, pust!

    Igår gjorde vi knäcken, slängde ihop pepparkaksdegen och la in sillen och gjorde jansons. Ikväll blir det kolakokning och pepparkaksbak.

    Imorgon tar vi tåget t min mamma och stannar där i tre dagar, sen börjar jag jobba igen, jobbar helgen... Sen jobbar jag hela nyår oxå, så detta var min ledig vecka, som har rusat förbi i ILFART... Men ack såååå skönt! Vi har sovit lääääänge på morgnarna.

    (thankyou nickelodeon)

    God jul till er allihop...

    Pumpkin, jag gillade oxå din nya avatar.

  • Flamora

    Passar på att titta in och önska alla en god jul. Är inte så flitig på att skriva här, men jag läser ofta

    furillen: Hoppas att det lugnar sig snart.

    Kram på er!

  • Pumpkin

    God Jul!


    Hoppas ni haft en mysig dag och ätit massa god mat


    Kram!


    Alla älskar Skellefteå AIK
  • Englali

    God fortsättning på er allihopa! Hoppas ni har en underbar julhelg. Här har det varit toppen, vi var alla hemma hos oss på julafton (bådas familj o släkt) o det var så lyckat. Var så otroligt skönt för oss också att slippa åka fram och tillbaka. Detta blir nog ett återkommande julfirandet om jag och A får bestämma.

    Annars är det lite deppigt här... det vill sig inte riktigt på bebisfronten, tyvärr Det blir det ena negativa testet efter det andra. Vi "gör precis som man ska" och har tom. använt oss av äl-tester, men inget.... usch vad det börjar kännas tungt. Känns som det går så otroligt lätt för alla andra...

    Nu ska jag inte deppa ner tråden ännu mer. Sköt om er tjejer o ha en fortsatt trevlig helg!
    Kram kram!

  • Pumpkin

    Halloj!


    Här var julen jättemysig, var så perfekt att gå ut och äta allihop och sen bara mysa på eftermiddagen/kvällen med lite ost och kex, god dryck och sällskapsspel. Perfekt! Dock började jag i tisdags få lite ont längst bak i munnen, vid visdomständerna och det har bara blivit värre och värre. Igår tittade moster på det (hon är ju sjuksyrra) och talade om för mig att jag minsann har en ganska kraftig infektion där bak. Det verkar dessutom som att infektionen vandrat ner i halsen, för halsmandeln på den sidan är ungefär lika stor som en fotboll Har varit lite svårt att äta som ni kan förstå, men nu har jag fått mig lite själv-hjälps-grejer så det börjar kännas bättre. Dock lär jag behöva gå till tandläkaren så snart som möjligt - jag som HATAR tandläkaren Nu kan jag inte tänka på annat än borrar och sprutor i munnen {#lang_emotions_cry}


    Så, nu har jag gnällt av mig också, men julen har ändå varit jättemysig måste jag säga, fick mycket fina julklappar och god mat som sagt


    Englali: Du ska se att det lossnar (jag vet, helt värdelöst att höra...). Men du låter ofta som att du har det ganska stressigt och ganska ofta blir sjuk, så det kanske väger in i det hela? Men som sagt, det kommer! Och nej, det går inte lätt för alla.


    Alla älskar Skellefteå AIK
  • Pumpkin

    Förresten Englali, så skönt att det blev lyckat med firandet hos er!


    Alla älskar Skellefteå AIK
  • Englali

    Pumpkin: Ajajaj... jag vet precis hur det är med visdomständerna. Mina har krånglat i en evighet och det gör så ONT!!

    Jo jag vet, det är inte det man vill höra. Att det lossnar. Jag har ju då tyvärr haft endel problem med livmoder och äggstockar när jag var lite yngre och är nu rädd att det är det som ställer till det. Jag blev nämligen varnad för det av gynekologen.

    Nu har vi varit på mysig italiensk trattoria och sen blev det bio. Riktigt myskväll. Nu blir det sängen!
    Natti natti!

Svar på tråden Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!