• Pumpkin

    Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 12!

    Nu är vi äntligen gifta allihop och våra stora dagar blev det vi ville att de skulle bli. Men bara för att vi nu äntligen blivit fruar betyder det inte att vi släpper taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m2999976.html

  • Svar på tråden Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!
  • Anja 19 juli 2008

    I skåneland flyter allting på... har inte hunnit med många julklappar dock! Har lite panik där.

    Daniel och jag köper inget t varann i år, sååå skönt! Blir alltid en massa "dyra" saker som vi egentligen inte behöver, så vi har istället köpt presenter till hela familjen, abba singstar (Alice kan alla låtarna på sin låtsasengelska, så söööt), vanligt singstar och filmen mamma mia (som vi alla tycker är sååå bra, är Alices favoritfilm just nu )

    Sedan har jag köpt varsen film och ett ps3-spel till Emil, men vi har inte ens börjat handla till alla andra och barnen ska få något mer oxå. Måste ju köpa något roligt oxå, typ leksak till de minsta iallafall. Emil får nöja sig med spel, det är ju det enda han vill ha ändå. Av min mamma får han ju en skidresa på sportlovet då de ska åka iväg. Så han får lixom inte så mkt. (det är ju tillräckligt om man säger så )

    Men annars jobbar jag mest... var på julfest i köpenhamn m jobbet i helgen, såååå roligt, bo på hotell, gå på Tivolis julmarknad, festa och äta god mat. Mycket trevligt.

    Hur är det uppe hos er då? Har ni någon snö? Här är bara kallt men ingen snö alls. (har haft snö men den försvann).

    Ledig i helgen och ska på födelsedagsfest/middag hos min bästa vän. Ska bli mysigt. Lite julklappsshopping på lördag har jag tänkt Ska även på julmarknad m familjen då.

  • furillen

    för övrigt, apropå julklappsprat. funderar på att köpa xbox till martin. eftersom jag aldrig spelar har jag egentligen ingen koll på vilken konsol som är bäst och finns mest spel till och så. ps3 var så himla dyrt så lutar åt xbox, ska tydligen vara bra att spela online med. fast hur fungerar det egentligen rent praktiskt? vi har dessutom en stenålders-tv, är det "bortkastat" att ha en konsol då? (han spelar pc nu)
    haha, jag känner mig som en tant som undrar vad sms är..

  • Pumpkin

    furillen: Tack! Vet bara inte när jag ska ha den, är så dålig på det här med klänningar (vilket jag försöker ändra på)


    Antar att du menar en Xbox 360? De vanliga säljs ju knappt längre... Själv vill jag ha ett Nintendo Wii, vilket också är den populäraste konsolen just nu.


    Vad gäller tvn så är det inga problem alls


     


    Anja: Låter som att ni har koll på läget i alla fall, åtminstone lite


    Här är ingen snö längre, kom lite lite blötsnö igår men det har regnat bort igen. Är helt värdelöst, jag vill ha SNÖ! Åh så jag längtar hem till Norrland och riktiga vintrar...


    Alla älskar Skellefteå AIK
  • Nienna

    Här har vi MASSOR av snö och de senaste dagarna har det varit mellan 15-20 minus!

  • Pumpkin
    Nienna skrev 2008-12-11 21:53:07 följande:
    Här har vi MASSOR av snö och de senaste dagarna har det varit mellan 15-20 minus!
    Grr! {#lang_emotions_demon}
    Alla älskar Skellefteå AIK
  • furillen

    pumpkin, samma här. fast sen känner man sig alltid så fin när man väl har klänning!
    jupp xbox 360 elite heter den tror jag. jag trodde wii var mera populärt bland barn, att man spelar sportspel och så. alternativt om man vill träna eller nåt. men är wii ett bättre alternativ än xbox för en kille som spelar krigsspel på pc och nätet?
    kan fortfarande inte låta bli att skratta över mina tant-frågor..

  • Pumpkin

    furillen: Det är lite det som är problemet för mig - att man känner sig så fin i klänning. Blir ju "svårt" att ha det till vardags då, då känner man sig ju som en docka hela tiden


    Enligt maken är Xbox 360 bättre än Wii om det är krigsspel som gäller


    Alla älskar Skellefteå AIK
  • furillen
    tack för hjälpen

    ah fattar vad du menar med klänning. ja jag har nog mest klänning när man vill va lite fin. till vardags är omöjligt, då har jag apfula praktiska varma slitstarka jobbkläder. börjar alltid längta efter jeans framåt fredag
    men go for it! det är ju coolt att va lite satc-snygg till vardags!
  • Pumpkin

    Vi får väl se vad som händer med klänningen och dess vara eller icke vara Ska behålla den i alla fall, så får vi se när jag använder den för första gången


    Alla älskar Skellefteå AIK
  • furillen

    klart du ska behålla den!

    nu blir det ett avsnitt private practice och sen sova!

Svar på tråden Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!