• Englali

    Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!

    Pumpkin självklart är du och Lasse bjudna... jag lovar!! Kommer ni verkligen ner hit så är ni bjudna!

    Natti natti!

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-11-07 20:32:10 följande:
    Hmm, får fundera på om vi ska ta oss en sväng söderut i helgen då
    Haha... har ni bestämt er ännu? Bra o veta

    Jag bakar, plockar, städar, tvättar, hänger in tvätt, kollar på tv, o hänger här... inte illa en frdagkväll klockan 23 va!?! Men så är jag skitslut också!!
    Ooohh snart jag fyller jag år, undrar om min man har hittat på något trevligt åt mig. Jag är ju alltid så attans nyfiken, helt hopplös!!!
  • Englali

    Ja, jag har fullt upp! Nu har jag roat mig med att packa upp de 6 sista kartongerna i köket som blivit stående sen flytten. Det är bra att ha lite kalas ibland, då händer det lite här hemma

    Tack snälla! Jag ska nog försöka komma i säng jag också, så jag orkar upp i morgon!

    Natti natti!

  • Englali

    Tack snälla för alla gratulationer!
    Jag hade en toppendag med familj och nära vänner, precis så som det ska vara.

    Nu blir det sängen här. Jag är helt slut efter en MKT inspirerande dag. Läser ju en makeup artist utbildning nu under hösten och idag var det dags igen. Idag har det varit full fokus på brudkonsultation och brud makeup. Riktigt riktigt roligt!! I morgon fortsätter det så det är bäst att krypa i säng så man är utvilad. Åhh... ibland bara älskar jag mitt jobb!!

    Hoppas det är bra med er alla tjejer här inne!
    Natti natti!

  • Englali

    Snitte: Jag går genom märket TRUCCO, som ligger under Sebastian Proffesionals som ligger under Procter & Gamble.
    Vi har Sverige-ansvariga makeup artisten som kommer till oss på salongen och håller utbildning. Mkt intressant och MKT svårt!! Allt ser så sjukt lätt ut när hon gör det, men så är hon proffs också! SOm tex. nu i helgen ska hon gör Wellas Trend vision-visning i Lissabon, hon är handplockad av dom, utvald från alla som jobbar med det märket i hela världen, så hon vet vad hon gör. Superkul att få lära sig av henne!
    Ang. Magnus present så har jag inte en aning... jag har lika svårt med Andreas julklapp!

    Pumpkin: Jag fick massa fint. Bla. 12 stora mattallrikar ur Rörstrands Swedish grace serie. En ny mobil, Sex & the city boxen (the "shoebox"), pengar, blommor i mängder och en hel del annat. En mkt lyckad dag

  • Englali

    Hej tjejer!

    Snitte: Åhh, så mysigt det låter, att ni fått kika på eran lilla grabb

    Här renoveras det vidare... jag bor bland slipdamm och ett hus täckt i plast känns det som, men fint blir det!

    Jag behåller min klänning, jag kan nog bara inte med att sälja den. I love it!! Får inte sälja den för A heller, han vill absolut att vi ska ha den kvar så det är väl bäst så!

  • Englali

    Åh mysiga helg!!
    Idag har vi varit på julmäss på Kalmar Slott o inhandlat en massa godsaker till jul. Jag bara älskar att gå där i den underbara miljön, det om något kan få mig i julstämmning.
    Annars är det inte mkt till julkänlsa alls här, regnet öser ner utanför och +5 grader, trist!!

    Hjärtat har åkt iväg för kvällen, han ska spela som vanligt. Undrar om han någonsin tänker sluta? Han säger varje söndag att det är sista gången, men så nästa helg... ja då är det dags igen

    Hur har ni alla andra fruar det? Allt bra med er?

  • Englali

    Låter som ni har haft en trevlig dag också.
    Men inte ska du sätta igång o städa nu, fortsätt mys istället... det är ju för tusan lördagskväll

    Här är det bra, mkt jobb både på jobbet och här hemma men det går frammåt. I morgon ska vi till mina föräldrar. Min mamma och bror fyller år så det blir födelsedagskalas med släkten. Mys!
    Innan det ska vi o kika på golv/klinkers till hallen. Vi har stött på lite problem där o kan inte riktigt bestämma oss så vi ska kika lite i morgon.

  • Englali

    Ok ok städa då

    Med mamma går det sakta frammåt, men det går frammåt iaf. Ho får sina sista doser cellgifter nu, tror hon har 3 ggr kvar. Hennes värden och provsvar har blivit bättre och flera har gått tillbaka till normala efter operationen. Operationen var ju välidigt lyckad, så vi fortsätter att kämpa på, hålla alla tummar och vara positiva! Men det har varit ett fruktansvärt tufft år, det ska jag inte neka till. Nu den 28 dec är det redan ett år sedan vi fick beskedet att hon hade cancer, det är helt sjuk hur fort tiden går!! Känns inte som alls länge sen jag skrev om det här första gången och var så ledsen!

  • Englali

    Ja man fick bort allt dom hittade. Man kan ju aldrig till 300% säga att den är borta, m,en ja... den ska vara det som vi förstått det. Sen kommer hon ju få gå på kontroller och allt sådant regelbundet och hon ska tillbaka till Uppsala på återbesök o så. Cancer är en lömsk sjukdom så det gäller ju att hela tiden kolla kroppen efter att man haft det.

    Nu ska jag fortsätta på min SATC box, ljuvligt!! Ha en fortsatt trevlig kväll o mys lite med mannen också, inte bara städa
    Kram på dig!!

  • Englali

    Vi ska till "vårat" spa och hotell nu på nyåret, där vi sov nätterna efter bröllopet. Underbart ska det bli! Spa-behandlingar, god mat och massa mys!

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-12-13 21:58:59 följande:
    Härligt Englali!
    Aboslut!

    Nu ska jag faktiskt gå o lägga mig... en lördagskväll men jag är så slut!!! Har jobbat 6e dagen i rad idag, plus en jäkla massa övertid om kvällarna o när jag väl kommit hem så har jag bara slängt i mig lite mat snabbt för att fortsätta renovera fram till ca. halv tolv-tolv varje kväll för att sedan stiga upp 06.30... igen morgonen där på! Visst är jag väl värd lite sömn nu?? Mannen är Mr.Dj på en nattklubb så han väntas inte hem förrän 04.00 snåret i natt/morgon bitti... natti natti på er tjejer!
  • Englali

    God fortsättning på er allihopa! Hoppas ni har en underbar julhelg. Här har det varit toppen, vi var alla hemma hos oss på julafton (bådas familj o släkt) o det var så lyckat. Var så otroligt skönt för oss också att slippa åka fram och tillbaka. Detta blir nog ett återkommande julfirandet om jag och A får bestämma.

    Annars är det lite deppigt här... det vill sig inte riktigt på bebisfronten, tyvärr Det blir det ena negativa testet efter det andra. Vi "gör precis som man ska" och har tom. använt oss av äl-tester, men inget.... usch vad det börjar kännas tungt. Känns som det går så otroligt lätt för alla andra...

    Nu ska jag inte deppa ner tråden ännu mer. Sköt om er tjejer o ha en fortsatt trevlig helg!
    Kram kram!

  • Englali

    Pumpkin: Ajajaj... jag vet precis hur det är med visdomständerna. Mina har krånglat i en evighet och det gör så ONT!!

    Jo jag vet, det är inte det man vill höra. Att det lossnar. Jag har ju då tyvärr haft endel problem med livmoder och äggstockar när jag var lite yngre och är nu rädd att det är det som ställer till det. Jag blev nämligen varnad för det av gynekologen.

    Nu har vi varit på mysig italiensk trattoria och sen blev det bio. Riktigt myskväll. Nu blir det sängen!
    Natti natti!

Svar på tråden Våra sommarbröllop var underbara - nu är vi fruar!