Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag del 15

    Placeringskortmästarinnan Jag garvar ihjäl mig!! Jag kan inte ens rita ett streck! Iofs kanske jag är bra på själva placerandet av kortet på bordet. *provar att lyfta ett gammalt kvitto och lägger det plant framför mig - jodå!*
  • äntligen på väg

    Verkar ju så

    anne på grönkulla skrev 2008-12-06 19:24:51 följande:


    Själv har jag orgier i hembakta lussebullar...
  • äntligen på väg

    Låter jobbigt Anne. Låter dock som att ni båda är medvetna om vad som blir fel och då brukar det ju vara lättare att lösa.

  • äntligen på väg

    Nu har jag lyckats få maken att gå med på att se ännu ett avsnitt av Nord & Syd, så jag får väl skynda mig ut till TV´n innan han ångrar sig!

    Kram, kram!

  • äntligen på väg

    Mhm, kesella fanns med i receptet vi hittade oxå, så det var ytterligare en ingrediens vi saknade.

    Drömde i natt att jag jobbade i nån slags butik där jag även skulle laga mat och fixa fika åt vissa besökare och jag hade Maryl Streep som chef . Det var helt hysteriskt för det var bara hon och jag som jobbade, alla andra var sjuka. Och jag sprang runt med famnen full av matvaror och letade efter kött som skulle passa till rödvinssås, men det fanns inget bra kött trots att jag letade och letade och blev mer och mer stressad. Sen var det fullt med arga människor som stod och väntade i kassan och maten jag höll på att laga blev förstörd och Maryl var oxå irriterad... Men sen slutade vi med att vi skrattade åt allt och bestämde oss för att köpa tårta att bjuda på istället. (Kan vara så att jag började vakna till lite där på slutet så jag kunde styra upp lite )

  • äntligen på väg

    Låter jobbigt Janos. Hur gammal är han nu lilleman?

Svar på tråden Äntligen fredag del 15